Scandic Rubinen, superior extra rom,
Scandic Rubinen, superior extra rom,

Scandic Rubinen

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Vi har Gøteborgs egne stue, midt på Avenyn. Slapp av her etter en dag med konferanser eller shopping. Vi serverer deilig mat med inspirasjon fra Sør-Europa i restauranten vår, og smakfull økologisk drikke i baren.

Read more about Scandic Rubinen

Len deg tilbake på Ruby Bar og nyt noe godt å spise eller drikke. På fredager nyter både lokale innbyggere og hotellgjester i Gøteborg After Work-drikke i baren vår. DJ-en vår står for musikken. Du kan også ta heisen opp til 8. etasje, der du vil finne baren på takterrassen vår. I sommermånedene er dette den vakreste terrassen på Avenyn, med utsikt over hustakene i Gøteborg og Avenyn. Når høsten kommer, flytter baren innendørs og blir til en koselig stue. En konferanse er aldri langt unna hos oss. Vi har en hel etasje dedikert til arrangementer. Her kan vi ta imot opptil 300 personer, og vi har en egen terrasse, ideell for både store og små arrangementer. Hvis du føler for en treningsøkt i løpet av forretningsreisen din, har vi en relax-avdeling med både treningsrom og badstue.

Scandic Rubinen ligger midt på Avenyn. Bronseskulpturen av Poseidon ligger ved siden av hotellet, omgitt av Gøteborg kunstmuseum, byteatret og konserthallen. Utenfor hotellet, venter butikker, restauranter og livlige barer på deg. Korsvägen ligger innen gangavstand fra hotellet vårt. Universeum vitenskapssenter ligger også her, i tillegg til Svenska Mässan og Liseberg, der du kanskje møter en stor grønn kanin eller to! Hvis høyder og karuseller ikke er noe for deg, kan du spasere fra hotellet ned til Nordstan, et stort kjøpesenter.

3.5 1358 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Rubinen Adresse

Kungsportsavenyn 24
Gothenburg