Utendørs på takterrassen, bar, møbler
Utendørs på takterrassen, bar, møbler Bar med takterrasse Bar med takterrasse Scandic Rubinen, takterrasse, bar Scandic Rubinen, Top bar, interiør Scandic Rubinen, Top bar, sofa hjørne, interiør Takterrasse bar Takterrasse bar Takterrasse bar

Scandic Rubinen

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Roof top bar

Rubinens takterrassebar, Roof top bar, er det selvsagte valget for et kult barmiljø. Fantastisk utsikt og god atmosfære setter rammene for en flott kveld. Len deg tilbake med vår økologiske signaturdrikk og nyt.

Det er mulig å leie baren på takterrassen til frokost, lunsjmøter og visse kveldsarrangementer. Kontakt oss for mer informasjon.

Vår bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon. 

Åpningstider

Opening hours
Bar: Wed-Thu 17:00-00:00, Fri 15:00-01:00, Sat 13:00-01:00, Mon-Tue, Sun Closed