Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Utendørs på takterrassen, bar, møbler
Utendørs på takterrassen, bar, møbler Bar med takterrasse Bar med takterrasse Scandic Rubinen, takterrasse, bar Scandic Rubinen, Top bar, interiør Scandic Rubinen, Top bar, sofa hjørne, interiør Takterrasse bar Takterrasse bar Takterrasse bar
Tilbake til hotell

Roof top-bar

Takterrassebaren vår i åttende etasje er ikke bare ideell for varme sommerkvelder, men også for kjølige vinterkvelder. Nyt vakker utsikt over Avenyn og hustakene i Gøteborg. Beliggenheten kunne ikke vært mer perfekt for en spesiell feiring eller en gjenforening med en god venn. Bartenderne våre er lidenskapelig opptatt av å skape sesongbaserte cocktailer, og vet akkurat hvordan de skal glede din gane.

Takterrassebaren vår tar ikke kontanter.
Interessert i å bestille takterrassebaren vår? Kontakt oss for mer informasjon på camilla.claessonkarlsson@scandicrubinen.com

Åpningstider

Opening hours
Bar: Fri 16:00-00:00, Sat 17:00-00:00, Mon-Thu, Sun Closed