Bestill overnatting

Scandic Rubinen, takterrasse, bar
Scandic Rubinen, takterrasse, bar Scandic Rubinen, Top bar, sofa hjørne, interiør Takterrasse bar Takterrasse bar Takterrasse bar
Tilbake til hotell

Roof top-bar

Takterrassebaren vår i åttende etasje er ikke bare ideell for varme sommerkvelder, men også for kjølige vinterkvelder. Nyt vakker utsikt over Avenyn og hustakene i Gøteborg. Beliggenheten kunne ikke vært mer perfekt for en spesiell feiring eller en gjenforening med en god venn. Bartenderne våre er lidenskapelig opptatt av å skape sesongbaserte cocktailer, og vet akkurat hvordan de skal glede din gane.

Interessert i å bestille takterrassebaren vår? Kontakt oss for mer informasjon på camilla.claessonkarlsson@scandicrubinen.com

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Fri-Sat 16:00-22:00, Mon-Thu, Sun Closed (: Fri-Sat 16:00-22:00, Mon-Thu, Sun Closed)