Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Rubinen, Restaurant Ruby, kjøkken
Scandic Rubinen, Restaurant Ruby, kjøkken Scandic Rubinen, bar, venner, vin etter jobb Interiør, Bar, Delikatessen Interiør, Bar, Delikatessen Interiør, Bar, Delikatessen Fasade, Scandic Rubinen
Tilbake til hotell

Ruby Restaurant & Bar

Ruby restaurant på Avenyn tilbyr lunsj og også muligheten til å bli værende litt lenger, kanskje med en cappuccino mens du jobber. Litt senere, hvorfor ikke nyte noe godt å drikke og middag her med venner? Internasjonal mat står på menyen, tilberedt med sesongbaserte råvarer. Baren tilbyr et stort utvalg cocktailer og utvalgte viner. Om sommeren er du velkommen til den utendørs glassterrassen vår. Bli værende hele dagen og opplev Rubinen fra restauranten og barene.

Bordbestilling restaurant

+46 317515417

Bestill bord

Du kan både starte og avslutte dagen her. Start med en deilig kopp kaffe mens du planlegger dagen i fred og ro før jobb, spis lunsj med kolleger, og avslutt dagen med en deilig middag i god atmosfære i selskapet av gode venner.

Vår restaurant og bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon. 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-14:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 14:00-22:00, Fri-Sat 14:00-22:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Sun Closed