Hoteller for utvidede opphold

Hvis du er ute etter et leilighetshotell eller komfortabel langsiktig overnatting, tilbyr vi rom som innfrir dine behov. Disse rommene gir deg friheten til å planlegge besøket på din måte, og sikrer en god natts søvn. Følgende hoteller passer spesielt godt for utvidede opphold.Bo på hotellet vårt lenger

Vi har hoteller i Stockholm, Malmø og Linköping som passer hvis du planlegger et lengre opphold i området. Her har du tilgang til alt det som får deg til å føle deg som hjemme, som for eksempel minikjøkken og god plass. Vår deilige frokostbuffet, komfortable senger og nypressede sengetøy sikrer at du ikke får hjemlengsel!

Hoteller i Stockholm for lengre opphold

Scandic Kista

Nyt et komfortabelt og sentralt opphold i Kista Science City Scandic Kista. Rommene har både minikjøkken og spiseområde. Du har også tilgang til et fullt utstyrt gjestekjøkken med tilhørende stue. Fasiliteter for klesvask er tilgjengelig.

Romtyper som passer for et utvidet opphold: Standard Kitchenette

Scandic Infra City

Dette hotellet er perfekt for utvidede opphold, med beliggenhet kun 15 minutter med bil fra Arlanda Flyplass og 20 minutter fra Stockholm sentrum. På Scandic Infra City har du minikjøkken på rommet, og du har tilgang til hotellets relax-avdeling med treningsrom, basseng og badstue.

Romtyper som passer for et utvidet opphold: Superior extra, juniorsuite

Hoteller i Malmö for lengre opphold

Scandic Malmö City

Du bor i hjertet av bylivet, nær omtrent alt. Nesten alle rommene på Scandic Malmö City passer for utvidede opphold fordi de er romslige og har minikjøkken.

Romtyper som passer for et utvidet opphold: Alle

Hoteller i Linköping for lengre opphold

Scandic Frimurarehotellet

Bo ett kvartal fra handlegatene i Linköping, og kun 150 meter fra sentralstasjonen. På Scandic Frimurarehotellet tilbyr vi nyrenoverte rom som er perfekte hvis du planlegger et opphold på mer enn et par dager. Tilbered en deilig middag i eget minikjøkken, før du slapper av på sofaen. Noen rom har også en herlig terrasse.

Romtyper som passer for et utvidet opphold: Superior kitchenette