Hoteller nær fiskeopplevelser

Hvor du enn drar i Sverige, er du aldri være langt unna en fisketur. Her får du tipsene våre for noen av de mest populære fiskeområdene.Luleå

Luleå tilbyr mange spennende fiskemuligheter på grunn av nærheten til elver, stryk, innsjøer og hav. Lule elv mellom Luleå og Boden blir ofte nevnt som et av de beste stedene for fiske av laks og ørret i Sverige, og du kan også fange sik, harr, gjedde og abbor her.

De lyse sommerkveldene er perfekte for gjeddefiske i skjærgården, og vinteren gir utmerkede forhold for gjeddefiske på isen.

Hvis du liker fiske, vil du elske Luleå:

Sundsvall

Sundsvall er en flott destinasjon for den som ønsker å kunne velge mellom mange forskjellige typer fiske – i innsjø, elv, vassdrag eller hav. De to store fiskeelvene Ljungan og Indalsälven går ut i Sundsvall bukt, og her finnes det utmerkede muligheter for både spinnfiske og fluefiske. Kystområdet tilbyr også utmerket fiske året rundt, også om vinteren da abborfiske er veldig populært.

Hvis du liker fiske, vil du elske Sundsvall:

Karlstad

Beliggenheten til Karlstad ved utløpet av Klarälven i Vänern tilbyr supre fiskemuligheter i både stille vann og vann i bevegelse. Du kan fiske midt i byen eller i uforstyrret villmark på de steinete strendene langs Vänern.

Vänern har over 30 forskjellige ferskvannsfiskearter, inkludert abbor, gjedde og gjørs. De beste stedene i Europa for fiske av laks og ørret ligger også her.

Hvis du liker fiske, vil du elske Karlstad:

Gøteborg

Gøteborg er kjent for fiske, både som industri og som fritidsaktivitet. I innsjøene og vassdragene i Gøteborg-området kan du fiske mange forskjellige fiskearter, som gjedde, abbor, brasme og sik, og hvis du føler deg heldig, kan du prøve lykken med hummer- eller makrellfiske i skjærgården.

Hvis du liker fiske, vil du elske Gøteborg: