Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Føl deg som hjemme midt i byen, og bo komfortabelt i våre romslige rom med minikjøkken eller kjøkken. Ta en dagstur til København, og når du kommer tilbake kan du nyte noe forfriskende å drikke i loungen. Tren balansen med en pilatesball i treningsrommet, eller lån sykler og gåstaver.

Read more about Scandic Malmö City

Våre store hotellrom og smarte kjøkkenløsninger gjør Scandic Malmö City unikt. Rommene våre passer like godt for en familieferie som for forretningsreisende som ønsker litt mer plass. Hotellet ligger midt i hjertet av sentrale Malmø.

Fra Scandic Malmö City er du nær alt Malmø har å tilby. Her finnes shopping, kulturelle severdigheter, kulinariske opplevelser og andre aktiviteter for besøkende i alle aldre. Med den nybygde bytunnelen kan du raskt og enkelt komme deg til Danmark på under 20 minutter.

4.0 1002 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Malmö City Telefon

+46 40 6150300

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Malmö City Adresse

Kaptensgatan 1
Malmö

Scandic Malmö City