Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Dinner set up in Acoustic
Dinner set up in Acoustic Dinner set up in Acoustic
Tilbake til hotell

Acoustic

Velkommen til arrangementssuiten vår! Vi arrangerer alt mulig i overetasjen på arrangementslokalet Acoustic – som middager, nettverksbygging eller firmasammenkomster.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51252099

Hold arrangementet ditt her

Hvorfor ikke bestille et arrangement etter jobben, vinsmaking eller et releaseparty? Uansett hva du planlegger, vil vi skreddersy arrangementet for å oppfylle behovene dine. Dette arrangementslokalet har vært vitne til mange ulike typer arrangementer i løpet av årene, og vi har omfattende erfaring med prosjekthåndtering.

Vi ser frem til forespørselen din: mice.grandcentral@scandichotels.com.

Baren vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
After Work: Mon-Sun Closed
 (EVENT FLOOR ACOUSTIC: book your event via via mice.grandcentral@scandichotels.com.: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sun Closed (EVENT FLOOR ACOUSTIC: book your event via via mice.grandcentral@scandichotels.com.: Mon-Sun Closed)