Bestill overnatting

Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet
Tilbake til hotell

Teaterbrasseriet bar

Kom innom Teaterbrasseriet, cocktailbaren vår ved inngangen, og nyt noe godt å drikke.

I hjertet av hotellet

Atmosfæren her har en internasjonal følelse, og enten du kommer innom før eller etter middag, har vi noe godt å drikke som vil være en fornøyelse for smaksløkene dine. I helgene skrur vi opp tempoet, og en av DJ-ene våre spiller akkurat den rette musikken. De store vinduene ut mot veikrysset i Kungsgatan og Vasagatan gir deg utsyn til bylivet, slik at du får følelsen av å være midt i smørøyet.

Drikkemenyen vår oppdateres hver tredje måned av det dyktige barteamet vårt. Du kan også bestille mat fra barmenyen vår, som du finner nedenfor. Baren er åpen hver dag.

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Tue-Sat 16:00-20:00, Mon, Sun Closed