Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet
Tilbake til hotell

Teaterbrasseriet

Nyt en lunsjbuffet eller middag på Teaterbrasseriet. Restauranten vår tilbyr en skandinavisk meny, inspirert av det moderne kjøkken. Det smakfulle interiøret og den avslappede atmosfæren gjør det enkelt å trives her.

Bordbestilling restaurant

+46 8 512 520 32

Kombiner middagen med kveldsunderholdning

Etter middag kan du stikke innom baren vår, der det dyktige barteamet vårt vil tilby deg noe godt å drikke. Den gode servicen og uformelle atmosfæren appellerer til både fastboende og hotellgjester i Stockholm. Beliggenheten i veikrysset Vasagatan/Kungsgatan er ideell hvis du ønsker å gå ut på byen senere på kvelden.

Vi holder også åpent for lunsj i helgene

Den populære grillunsjen vår som serveres på fredager, er nå også tilgjengelig på lørdager og søndager fra kl. 12.30–15.30. I tillegg til dagens rett kan du også nyte en stor salatbuffet, dagens suppe, et stort utvalg brød, og (det beste av det hele) et bord fullt av minidesserter. Alt dette for bare SEK 195 per person. Bon appetit!

Bordbestilling for større grupper

Hvis dere er en større gruppe som ønsker å spise middag her, anbefaler vi at dere bestiller bord. Det gjør du enkelt via e-post: bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:15-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed