Bestill overnatting

Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet restaurant teaterbrasseriet's bakficka at scandic grand central in stockholm
Tilbake til hotell

Teaterbrasseriet

Nyt deilig bespisning på Teaterbrasseriet eller på Bakficka, søsterrestauranten til Teaterbrasseriet. Den uformelle, historiske settingen i skyggen av Vasateatern utgjør et fantastisk møtested med deilig mat og drikke. De kreative kokkene våre utvikler kontinuerlig menyen vår, der de legger til en ny vri på rettene, og blander klassikere med innovative kreasjoner.

Bordbestilling restaurant

+46 8 512 520 32

Et møtested i hjertet av byen

Teaterbrasseriet ligger i krysset mellom Kungsgatan og Vasagatan, og restaurantens populære lunsjbuffet har blitt et ekte landemerke. Den sentrale beliggenheten og vakre atmosfæren gjør brasseriet vårt til det perfekte møtestedet hvis du ønsker å være minutter unna alt Stockholm har å tilby. Start kvelden med en deilig middag før du nyter noe godt å drikke i baren. Slapp av og la oss ta oss av detaljene.

Reservasjoner til middag og lunsj gjøres enklest på vårt nettsted.

Bordbestilling for større grupper:

Middag: hov.grandcentral@scandichotels.com
Lunsj: bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Thu 06:30-10:30, Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Tue-Sat 16:00-22:00, Mon, Sun Closed

Menyer