Scandics ReservasjonsbetingelserGenerelt

Du og hotellet er enige i betingelsene for leie av hotellrom. Navnet på selskapet som driver hotellet (i det følgende kalt "Scandic" eller "hotellet") og som du inngår avtale med, fremgår av booking-bekreftelsen Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde. Egne regler gjelder for konferanser og gruppereservasjoner. 

Booking og bekreftelse

En booking er bindende idet den er bekreftet og du har mottatt en bookingbekreftelse. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Når du reserverer, må du oppgi ditt navn, adresse, e-postadresse, ankomst og avreise og betalingsmetode. Det er viktig at du oppgir e-postadressen, slik at du kan motta bekreftelse på reservasjonen fra oss, og for at du kan sjekke ut online. Ulike regler gjelder for ulike priser, se mer informasjon om priser. For å booke et rom på Scandic, må du være minst *18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke. NB! På Scandic Nørreport (København), Scandic Anglais, Scandic Continental, Scandic Malmen, Scandic Grand Central, Scandic Victoria Tower, Downtown Camper by Scandic, Haymarket by Scandic, *Grand Hotel Oslo by Scandic (minst 20 år grunnet tilbud om minibar), Hotel Norge by Scandic og Scandic Royal Stavanger kan mindreårige under 18 år ikke oppholde seg uten tilsyn av en foresatt/verge, og det holder ikke med skriftlig tillatelse. Av sikkerhetsgrunner kan vi kun gi våre ansatte og innsjekkede gjester tilgang til hotellrommene og andre reserverte områder.

Last ned og fyll ut skjema for tillatelse for mindreårig (pdf)

Ankomst og avreise

Tidspunkt for ankomst og avreise varierer avhengig av bookingen og prisen du fikk oppgitt. Les vår utfyllende beskrivelse med opplysninger om din spesifikke booking her.

Kansellering og manglende oppmøte

Regler for kansellering varierer avhengig av prisen du fikk oppgitt da du booket. Vennligst les nøye gjennom våre nærmere opplysninger om priser. Med mindre annet er avtalt på tidspunktet for bookingen, eller prisen du har valgt har andre regler, kan bookingen kanselleres frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du kansellerer etter kl. 18:00, vil du belastes for én natt. For våre hoteller i Tyskland og Polen må du betale 90 % av ditt bestilte opphold hvis du ikke har avbestilt eller avbestiller etter kl. 18.00 dagen du skulle ha ankommet. Dersom hotellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking, må du også dekke disse.

Tidlig ankomst og åpne opphold

Dersom du har booket for en spesifikk periode, men forlater hotellet tidligere, kan dette resultere i endring av pris. Kontakt hotellet for å gi beskjed om din avreise. Dersom du bor på hotellet i et uavklart tidsrom og utvider ditt opphold med én natt om gangen, bør du varsle hotellet om din avreise før kl. 18:00 dagen før. Ellers vil du bli belastet for én ekstra natt. Hvis hotellet ikke lenger kan holde rommet tilgjengelig for deg, skal du underrettes om dette før kl. 18:00 dagen før avreise er påkrevet.

Hotellets forpliktelser og dine krav

Dersom hotellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys et tilsvarende eller bedre rom på hotellet eller på et annet hotell med tilsvarende standard. Spesifiser dine ønsker når du booker for å være sikker på at hotellet er godt nok forberedt. Våre hoteller har røykfrie rom. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan hotellet kreve gjesten for påfølgende kostnader. Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker.   

Betaling

Forhåndsbetaling kreves for noen rompriser. Les utfyllende informasjon om priser her. Dersom du kansellerer bookingen etter fristen, kan hotellet holde tilbake bookinggebyret/forhåndsbetalingen. Normalt må hotellregningen betales når den mottas, som oftest når du ankommer hotellet. Merk at alle våre svenske hoteller er kontantfrie. Alle våre hoteller aksepterer de vanligste kredittkortene og betalingskortene. Hotellet er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med hotellet på forhånd. 

Turistavgifter

Frankfurt am Main innkrever en turistavgift for hver tilreisende gjest og per oppholdsdøgn. Denne avgiften beregnes i tillegg til de ytelsene man har bestilt og den betales på hotellet. Unntak er yrkesmessige besøk og personer som iht. turistavgiftsbestemmelsen til byen Frankfurt am Main er gjester som er fritatt for avgiften (spesielt skoleelever som er på skoletur). Gjesten må selv føre bevis for dette. På hotellene i Berlin og Hamburg gjelder den samlete prisen uavhengig av om et overnattingsgebyr hhv. en kultur- og turistavgift kommer i tillegg.

Oppbevaring av verdisaker og bagasje 

Dine verdisaker kan oppbevares i hotellets låsbare oppbevaringsbokser der disse er tilgjengelig. Hotellet kan oppbevare bagasjen din i et låst bagasjerom. Ikke sett fra deg bagasje uten tilsyn i hotellets resepsjonsområde. Av sikkerhetsmessige grunner er ikke hotellet pliktig til å lagre eiendom av høy verdi eller eiendom som kan medføre fare for sikkerheten for hotellets ansatte eller gjester. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på hotellrommet eller i bagasjerommet.

Din egen sikkerhet

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din hotellromdør. Les også brosjyren "Å bo på hotell".

behandling av personopplysninger

Scandic-gruppen behandler personopplysninger om dem som bruker tjenestene og produktene våre. Både Scandic Hotels AB og det hotellet du har bestilt overnatting ved, er behandlingsansvarlig for personopplysninger knyttet til bestillingen. Behandling av personopplysninger gjøres i henhold til Scandics Personvernerklæring. Du bes om å lese gjennom Personvernerklæring slik at du vet hvordan Scandic behandler personopplysninger i forbindelse med behandlingen av bestillingen, samt hvilke rettigheter du har i forbindelse med slik behandling.