Våre priser

Her finner du mer informasjon om de ulike prisene du kan bestille på Scandic.Beste pris

(Tidligere SAVE)

Rabattert pris på web. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Kredittkortet belastes ved bestilling, og må fremvises ved innsjekk. Frokostbuffet er inkludert. Prisen er kun tilgjengelig ved bestilling via Scandics hjemmeside, mobilside og app.

Beste pris - Eksklusiv frokost

(Tidligere SAVE – uten frokost)

Denne prisen er kun tilgjengelig på våre hoteller i Tyskland og Polen. Rabattert pris. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Kredittkortet belastes ved bestilling, og må fremvises ved innsjekk. Frokostbuffet er ikke inkludert. Prisen er kun tilgjengelig ved bestilling via Scandics hjemmeside, mobilside og app.

Kostnadsfri ombooking

Rabattert pris. Bestilling kan endres uten kostnad, men kan ikke refunderes og kan ikke avbestilles. Ved bestilling kan dato, antall netter, romtype og / eller antall personer endres Endring til et annet hotell er ikke mulig. Når du ombestiller til en høyere pris enn den betalte prisen, betales forskjellen ved innsjekking. Ved ombestilling som resulterer i en lavere pris enn den betalte prisen, vil forskjellen ikke bli refundert. Ombestilling er mulig frem til kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betal eller kredittkort. inkl. frokost.

Kostnadsfri ombooking - Eksklusiv frokost

Rabattert pris. Bestilling kan endres uten kostnad, men kan ikke refunderes og kan ikke avbestilles. Ved bestilling kan dato, antall netter, romtype og / eller antall personer endres Endring til et annet hotell er ikke mulig. Når du bestiller til en høyere pris enn den betalte prisen, betales forskjellen ved innsjekking Reservering som resulterer i en lavere pris enn den betalte prisen vil ikke bli refundert. Re-booking er mulig til kl. 18.0 lokal tid på ankomstdagen. Betal eller kredittkort.

Kostnadsfri avbestilling

(Tidligere FLEX – inkludert frokost)

Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Reservasjonen kan endres og avbestilles frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Frokostbuffet er inkludert.

Kostnadsfri avbestilling - Eksklusiv frokost

(Tidligere FLEX – uten frokost)

Denne prisen er kun tilgjengelig for våre hoteller i Tyskland og Polen og på vårt partnerhotell Scandic Palace Hotel i København. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Reservasjonen kan endres og avbestilles frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Frokostbuffet er ikke inkludert.

Bonus Cheque

Gjelder kun for kunder med forhåndsbetalte Bonus Cheques. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Reservasjonen kan endres og avbestilles frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Én Bonus Cheque per rom. Tillegg kan forekomme på enkelte hoteller. Bonus Cheques leveres inn og tillegg betales i forbindelse med oppholdet. Frokostbuffet er inkludert.

Bonusnatt

Kun gyldig for Scandics stamgjester. Bestill bonusnetter og betal med poeng. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Reservasjonen kan ikke endres, men avbestilles frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Poengene trekkes fra ved bestilling. Gyldig medlemskort må fremvises ved innsjekking. Frokostbuffet er inkludert.

Early

Early prisen kan kun bestilles via Scandic booking- og kundeservice, våre hoteller samt i 3dje parts kanaler. Rabattert pris (med forbehold om ledige rom). Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Beløpet belastes kredittkortet ved bestilling. Frokostbuffet er inkludert.

Early - Eksklusiv frokost

Early prisen kan kun bestilles via Scandic booking- og kundeservice, våre hoteller samt i 3dje parts kanaler. Denne prisen er kun tilgjengelig for våre hoteller i Tyskland og Polen og på vårt partnerhotell Palace Hotel i København. Rabattert pris (med forbehold om ledige rom). Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Beløpet belastes kredittkortet ved bestilling, og kortet må fremvises ved innsjekk. Frokostbuffet er ikke inkludert.