Bestill møterom

Bedre mat – bedre møter

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås.

Mat for alle - uansett allergier og preferanser

I Scandic tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås. Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste. 

Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser.

I Scandic er vi også kjent for vår rikholdige frokostbuffet med mange allergivennlige alternativer. 

Servering med fleksibilitet

Vi tilbyr fleksible serveringsformer for ditt møte

 • In-Room 
  Vil du gjerne bli mett og få tilført ny energi uten å måtte avbryte møtet? Vår in-room service er en flott måte å fortsette møtemagien på samtidig som dere nyter et smakfullt måltid på møterommet.

 • Buffet
  Konsentrer deg om én rett, eller prøv alle sammen. Med vår buffetmeny er det helt opp til deg. Velg blant smakfulle og energigivende retter basert på ferske råvarer. Det finnes garantert noe som passer nettopp dine smaksløker, uansett allergier eller preferanser.

  Tilgjengelig som et utvidet tilbud på utvalgte hoteller:
 • Mingle
  Alle våre måltider legger til rette for godesamtaler. Velg vår minglemeny for en engasjerende matopplevelse som man kan nytet samtidig som man er sosial.

 • Sharing
  Måltider bør åpne for at man kan knytte kontakter og samles. Derfor er vår sharingmeny det perfekte valget for å la alle nyte deilige og energigivende retter servert på fellesfat.

Sosiale måltider

Visible chefs

Møt kokkene på Scandic! De talentfulle matkreatørene er her for å gi deg en annerledes og interaktiv matopplevelse i våre restauranter. Du finner dem ute i restauranten, der de gjerne forteller om inspirasjonen bak maten du spiser, og om hvordan den har blitt nøye tilpasset nettopp ditt møte.