Frokost "Too Good To Go"

Vi tar kampen mot matsvinn alvorlig og hver dag gjør våre restauranter en innsats for å unngå og kaste mat. Scandic samarbeider med Too Good To Go på alle våre norske og danske hoteller. Få glede av samarbeidet selv om du ikke er gjest på hotellet!Scandic og Too Good To Go

Som gjest hos oss skal man aldri oppleve at det mangler noe under frokosten. Den skal nemlig hver dag fylles opp med mer enn 100 forskjellige frokostprodukter. Dette kan til tider være en utfordring når vi samtidig streber etter 100 % utnyttelse av maten, og ikke ønsker å kaste det som kan og bør spises. 

Det er her Too Good To Go kommer inn i bildet. Med Too  Good To Go app'en kan du se om det er noe til overs fra frokostbuffeten på ditt lokale Scandic-hotell. All mat som ble igjen etter dagens frokostbuffet kan hentes direkte etter at frokosten stenges for dagen - som regel fra kl. 10.00

Hva er Too Good To Go?

Too Good To Go er en app laget med det formålet å redusere matsvinn. Tanken bak konseptet er å gi brukerne muligheten til å kjøpe mat som ellers ville blitt kastet, til en redusert pris.  

Scandics kamp mot matsvinn gir resultater:

  • 72 hoteller er med i Norge
  • Siden oppstart har vi reddet nærmere 300 000 måltider fra å bli kastet (per 1/6-2023) 
  • Kategorier som tilbys fra Scandic er frokost, lunsj, middag og mat fra våre shops.

 

Bli med oss i kampen mot matsvinn, last ned appen og sjekk ut om ditt lokale Scandic-hotell har noe godt å by på neste gang du blir sulten!