Grøt på grahamsmel med bringebær og bananer

Har du prøvd å blande grahamsmel med havregryn? Hvis du ikke har det, er det på tide at du gjør det. I denne oppskriften tilføyer du også bringebær og bananer under kokingen. Bon appetit!

Ingredienser (4 porsjoner)

  • 800 ml havremelk
  • 200 g grahamsmel
  • 475 g lettkokte havregryn
  • 150 g bringebær
  • 100 g banan i skiver
  • 1 ss honning 
  • 1 klype salt

Tilberedes som følger:

  1. Kok havremelk, honning og salt sammen med bringebær og banan (spar litt frukt til pynt). 
  2. Tilføy grahamsmelet og småkok på lav varme i fem minutter. 
  3. Tilføy havregrynene og kok i ytterligere to minutter. 
  4. Server med bringebær og banan.

Mer grøt!

Det finnes uendelig mange variasjoner av grøt, med forskjellige gryn, nye kombinasjoner og deilige toppinger.