Grøt på grahamsmel med bringebær og bananer
Har du prøvd å blande grahamsmel med havregryn? Hvis du ikke har det, er det på tide at du gjør det. I denne oppskriften tilføyer du også bringebær og bananer under kokingen. Bon appetit!
Ingredienser (4 porsjoner)
- 800 ml havremelk
- 200 g grahamsmel
- 475 g lettkokte havregryn
- 150 g bringebær
- 100 g banan i skiver
- 1 ss honning
- 1 klype salt
Tilberedes som følger:
- Kok havremelk, honning og salt sammen med bringebær og banan (spar litt frukt til pynt).
- Tilføy grahamsmelet og småkok på lav varme i fem minutter.
- Tilføy havregrynene og kok i ytterligere to minutter.
- Server med bringebær og banan.
Mer grøt!
Det finnes uendelig mange variasjoner av grøt, med forskjellige gryn, nye kombinasjoner og deilige toppinger.