Grøt med kuttet havre, ananas og kokos

Få en smak av Karibien på frokostbordet! Den deilige karamelltoppingen med et hint av salt og tyggemotstanden fra den kuttede havren gjør dette til en uimotståelig kombinasjon. Server som dessert eller i deilige små porsjoner til frokost i helgen.



Ingredienser (4 porsjoner)

  • 150 g kuttet havre
  • 200 ml kokosmelk
  • 50 g kokos 

Topping

  • 100 g ananas, kuttet i små biter
  • 50 g ristet kokos
  • 1 boks søtet kondensert melk (kokt i to til tre timer, avkjølt og blandet med havsalt eller ferdiglaget dulce de leche med havsalt)

Tilberedes som følger:

  1. Bland ingrediensene sammen.
  2. Fordel i boller og sett i kjøleskapet over natten
  3. Kok boksen med søtet kondensert melk i to til tre timer. Sørg for at boksen er dekket av vann til enhver tid. La den avkjøles før du åpner den.
  4. Topp med kokosflak, ananas og en stor skje med saltkaramell.

Mer grøt!

Det finnes uendelig mange variasjoner av grøt, med forskjellige gryn, nye kombinasjoner og deilige toppinger.