Noen ord fra vinnerne

Dennis og Maria vant en luksuriøs hotellhelg i Stockholm. Her vil du bli kjent med dem og lese om hva de følte før, under og etter overraskelsen.Hva var deres første tanke når dere trodde at det var en misforståelse vedrørende bestillingen deres?

Først tenkte vi faktisk ikke så mye på blanding av datoer. Vi fikk en veldig hyggelig velkomst i resepsjonen og vi var overveldet av limousinturen fra flyplassen. 

...når ble dere overrasket?

Den første store overraskelsen var da vi kom inn på hotellrommet. Da trodde vi det helt klart var en misforståelse, men da resepsjonisten begynte å rive plast fra vinduene og tørke støv fra sengene og hele tiden sa han at alt ville bli bra, da kunne vi ikke holde oss fra å le.

Den virkelig store overraskelsen kom da vi gikk inn i rommet ved siden av, og musikken startet mens vi så alt det supre som Scandic hadde forberedt til oss.

Hva gjorde dere resten av helgen?

Etter alle overraskelsene følte vi for å få litt frisk luft, så vi bestemte oss for å gå en tur gjennom Stockholm. Etter en lang tur og en drink i hotellets bar hadde vi en veldig god middag i restauranten på Downtown Camper by Scandic  og var der resten av kvelden. Hotellet har en veldig fin atmosfæren.

Hva var det beste med helgen?

Best var alle overraskelsene som Scandic tilbød, og det faktum at vi følte oss veldig velkomne. Det var også herlig å oppleve vakre Stockholm for første (men ikke siste) gang, og selvfølgelig muligheten til å nyte hverandres selskap hele helgen. Vi setter stor pris på at Scandic ga oss dette - tusen takk!