Interiøret i restauranten L'øst på Scandic Aarhus City
Interiøret i restauranten L'øst på Scandic Aarhus City Scandic Aarhus City, restaurant L'øst Scandic Aarhus City, bar Scandic Aarhus City, bar Scandic Aarhus City, restaurant, The Grill 1st floor

Scandic Aarhus City

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

I restauranten vår i Østergade, er det ønsket om å tilberede utmerkede måltider som driver kjøkkenet. Med en kjærlighet for lokale råvarer endrer vi menyen med årstidene, for å alltid tilby deg de ferskeste ingrediensene.