Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Aarhus City, bar
Scandic Aarhus City, bar
Tilbake til hotell

Lobbybar

Du kan nyte mye godt å drikke i baren vår, i tillegg til ferskbrygget kaffe og rask og god mat fra barmenyen. Baren vår er også det ideelle stedet for korte, uformelle møter, eller hvis du ønsker å få unnagjort litt arbeid.

Bordbestilling restaurant

+45 89318132

Lobbyloungebaren vår på Scandic Aarhus City er det ideelle møtestedet for både venner og kolleger. Baren vår har et stilfullt design og god atmosfære. Nyt en kaffe i løpet av dagen, spis en deilig frokost eller ta igjen det forsømte med venner eller forretningsforbindelser. Om kvelden serverer vi mye godt å drikke. Vi har jevnlig besøk av DJ-er og artister.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sat 11:00-17:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-01:00, Sun 11:00-23:00

Menyer