Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Aarhus City, bar
Scandic Aarhus City, bar
Tilbake til hotell

Lobbybar

Du kan nyte mye godt å drikke i baren vår, i tillegg til ferskbrygget kaffe og rask og god mat fra barmenyen. Baren vår er også det ideelle stedet for korte, uformelle møter, eller hvis du ønsker å få unnagjort litt arbeid.

Bordbestilling restaurant

+45 89318132

Lobbyloungebaren vår på Scandic Aarhus City er det ideelle møtestedet for både venner og kolleger. Baren vår har et stilfullt design og god atmosfære. Nyt en kaffe i løpet av dagen, spis en deilig frokost eller ta igjen det forsømte med venner eller forretningsforbindelser. Om kvelden serverer vi mye godt å drikke. Vi har jevnlig besøk av DJ-er og artister.

Åpningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sat 11:00-17:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-01:00, Sun 11:00-23:00