Scandic Aarhus City, bar
Scandic Aarhus City, bar

Scandic Aarhus City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Lobbybar

Nyt en fredelig stund i den koselige baren ved siden av resepsjonen på hotell Scandic Aarhus City.

Bordbestilling restaurant

+45 89318132

Med stilfult skandinavisk design og innredning, er baren på hotell Scandic Aarhus City det ideelle stedet for å møte venner og kollegaer i en uformell setting. Nyt en kaffe i løpet av dagen, spis en deilig lunsj, eller ta igjen det forsømte med venner eller forretningsforbindelser.

Om kvelden kan du slappe av med noe godt å drikke fra baren, lene deg tilbake og nyte bakgrunnsmusikken. I tillegg til alle arrangementene er det levende musikk og DJ-er regelmessig, slik at alle kan finne noe som passer dem.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-01:00, Sun 11:00-23:00