Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantbord dekket for to personer på L'øst, Scandic Aarhus City
Restaurantbord dekket for to personer på L'øst, Scandic Aarhus City Interiøret i restauranten L'øst på Scandic Aarhus City Scandic Aarhus City, restaurant L'øst
Tilbake til hotell

Restaurant L'øst

I restauranten vår i Østergade, er det ønsket om å tilberede utmerkede måltider som driver kjøkkenet. Med en kjærlighet for lokale råvarer endrer vi menyen med årstidene, for å alltid tilby deg de ferskeste ingrediensene.

Bordbestilling restaurant

+45 89318132

Bestill bord

I restauranten vår i Østergade, er det ønsket om å tilberede utmerkede måltider som driver kjøkkenet. Med nordiske røtter og en kjærlighet for lokale råvarer, endrer vi menyen med årstidene for å alltid tilby deg de ferskeste ingrediensene.

Vi holder øye med trender, og kombinerer smakfulle ingredienser på nye måter for å overraske og glede. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når vi serverer våre kulinariske nytelser. Her får du kvalitet og fortreffelighet i hver rett.

Du kan alltid være trygg på at biffen er nydelig. Kjøkkenet vårt serverer biff av dansk Angus fra frittgående kveg, kjent verden over for dens mørhet og marmorering.

I en rustikk setting rundt det åpne kjøkkenet kultiverer vi det naturlige, det enkle og det intime, mens vi opprettholder en respekt for atmosfæren og god smak. Du vil komme tilbake til L'øst igjen og igjen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sat 11:00-17:00, Sun Closed
 (Christmas Schedule: Wed-Sat 11:00-17:00, Mon-Tue, Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30
 (Christmas Schedule: Wed-Sat 17:00-21:30, Mon-Tue, Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-01:00, Sun 11:00-23:00