Vesterbro

Vesterbro er historien om en bydel som tidligere var kjent som et arbeiderklassestrøk og bordellkvarter. Tiden da gatene var fylt med lettkledde damer er for lengst forbi, og har gitt vei til familier, fasjonable butikker og restauranter. Hvis du besøker København, må du ikke gå glipp av et besøk til Vesterbro.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Området vest i København

Vesterbro | Foto: VisitDenmark | Scandic HotelsVesterbro strekker seg fra det livlige området rundt Hovedbanegården i København og ned til fredfylte Vestre Kirkegård, og fra den raffinerte atmosfæren i Frederiksberg til det livlige området Sydhavnen. Vesterbro er en del av Københavns historie som du ikke bør gå glipp av. Barnefamilier, skatere og eldre mennesker som har bodd her siden bydelen var et arbeiderklassestrøk, kommer sammen her.

Restauranter og kaféer

Vesterbro vrimler av hyggelige kaféer der lokale innbyggere og turister møtes over en kopp kaffe eller en økologisk frokost. Ta turen innom Granola på Værnedamsvej – en kaffebar og kafé i en sjarmerende bakgård. Eller besøk Café Bang & Jensen på Istedgade, som ligger i et gammelt apotek. Hvis du er ute etter en deilig middagsopplevelse er Vesterbro stedet. Du finner gourmetrestauranter, hippe burgerbarer, og om sommeren en masse matboder på Kødbyens Mad & Marked. Kødbyen tilbyr gastronomiske fristelser året rundt, og du finner alt fra fisk til fugl på menyen.

Shopping

Shopping på Vesterbro | Foto: copenhagenmediacenter.com | Scandic HotelsUte etter noe unikt design du kan ta med hjem etter et besøk i København? Da er Vesterbro stedet å lete. Her er det mange små lokale designerbutikker, og du finner alt fra klær og smykker til møbler og håndverk. Ta en spasertur nedover Værnedamsvej, Istedgade eller Vesterbrogade, så finner du masser av butikker og finere forretninger.

 

 

Grønne oaser og gratis underholdning

Gi lommeboken en pause og nyt en av de mange gratis fornøyelsene som Vesterbro tilbyr. Hva med et besøk til Vestre Kirkegård, der du alltid finner fred og ro? Mange kjente navn ligger begravd her, og om sommeren kan du bli med på en guidet omvisning på kirkegården.Vestre Kirkegård på Vesterbro | Foto: copenhagenmediacenter.com | Scandic Hotels

Akademiets Have fungerer som tilfluktssted og grønn oase midt i storbyen. Den store parken er den perfekte destinasjonen for barn og foreldre på piknik. Du finner Akademiets Have ved de gamle bryggeribygningene til Carlsberg.

Københavns innsjøer ligger som perler på en snor. De 5 innsjøene er blant Københavns mest karakteristiske landemerker. Innsjøene kobler sammen Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, og fungerer som et friområde for Københavns innbyggere. Stien rundt innsjøen er rundt 6 km lang, og har også blitt utformet for å passe for joggere.

For nattuglene

Vesterbro sover aldri. Området er kjent for å ha et aktivt natteliv, og byr på en rekke barer, restauranter og nattklubber. Ta en spasertur gjennom Kødbyen og kjenn pulsen fra nattklubbene i føttene. De eksklusive cocktailbarene har bartendere som mikser de flotteste drinker du kan forestille deg. Glem ikke å legge inn et besøk innom en av områdets mange puber, der lokale innbyggere møtes over en øl og et terningspill.

Hoteller på Vesterbro

Vi anbefaler 2 hoteller på Vesterbro. Begge er nær alt området har å by på, i tillegg til offentlig transport.