Hoteller i sentrum av Helsinki

Sentrum av byen er kompakt, men full av ting å se og oppleve. Scandic har to hoteller i Helsinki sentrum. Scandics tre andre hoteller i Helsinki ligger en kort spasertur eller et par metro- eller trikkestopp fra sentrum.

Shopping og god mat

Bilde av Mariskål: Visit Finland

I Helsinki kan du handle i små forretninger og kjente internasjonale butikker. De største og mest populære butikkene ligger i gatene i sentrum av Helsinki samt i de mange kjøpesentrene. Det er også mange museer, gallerier og teatre i sentrum for den som liker kultur.

Et kompakt sentrum

I sentrum av Helsinki kan du spasere fra en park til kysten på få minutter. Med de rimelige bysyklene kan du bli kjent fra byen fra sykkelsetet. Syklene er godt vedlikeholdt, og i sentrum kan du bevege deg trygt, komfortabelt og raskt på sykkel. Du kan også teste syklene på Scandic-hotellene!

Kulinariske opplevelser for enhver smak

Mens du gjør deg kjent med byen, kan du legge inn et stopp på en av byens mange restauranter, kaféer eller barer. Du kan reservere et bord for kvelden på en av Helsinkis populære restauranter. Her finner du muligheter for ethvert budsjett og enhver smak. I Helsinki kan du også prøve gatemat på det nye og interessante matarrangementet Restaurant Day, som arrangeres fire ganger i året.

Overnatting i sentrum av Helsinki

Fra hotellene våre i Helsinki er det enkelt å komme seg ut i byen, fordi de har byens beste beliggenhet.