Ting å gjøre på en regnværsdag i Bergen

Beliggenheten mellom de syv fjell gjør Bergen ekstra mottakelig for regn, og klimaet har skapt mange grønne og frodige lunger i byen året rundt. Dårlig vær er ingen brems for en bergenser, og det bør det heller ikke være under ditt besøk til Bergen. Det finnes nok av aktiviteter og attraksjoner å oppleve i Norges nest største by når regnet styrter ned.

Lån en paraply fra hotellet og se Bergen fra Fløyen

En tur med Fløibanen hører med som besøkende i Bergen. På toppen av Fløyen  kan du nyte panoramautsikt over byen. Med et utvalg av serveringssteder, fantastiske turområder, lekeområder og klatrepark er Fløyen godt egnet for både store og små. Selve reisen med Fløibanen starter i Bergen sentrum, kun 150 meter fra Fisketorget.

Vetrlidsallmenningen 21, 5014 Bergen

Nyt førsteklasses råvarer fra sjøen

Enten du vil prøve klassikere som Bergensk fiskesuppe eller mer moderne varianter av sjømat, kan Bergen by på mange spennende smaksopplevelser. Det bugner av delikatesser i det friske havet utenfor Bergen, noe som har gitt byen lange tradisjoner med gode sjømat- og fiskeretter. Fisketorget i Bergen er et av Norges mest kjente utendørsmarkeder og et must for alle som besøker byen.

Møt pingviner, sjøløver, fisk og fascinerende slanger

På Akvariet i Bergen finner du de rareste og flotteste skapninger fra tropisk regnskog, fjæresteinene, de store havdypene og arktiske strøk. Her finnes over 60 små og store akvarier, hvor man kan utforske alle de spennende skapningene som lever under havoverflaten. Pingvinfôring og sjøløveshow blir satt opp til faste tidspunkt hver dag. Se webside for mer info.

Nordnesbakken 4, 5005 Bergen

Ta en spasertur gjennom trange og mørke svalganger på Bryggen

Skjult bak den ikoniske fasaden på Bryggen ligger en hemmelig verden av passasjer, småbutikker, gallerier og studioer. Bryggen har gjennom flere århundrer vært en livlig og sentral del av byen, og er inkludert i Unesco's liste over verdens kulturarv. 

Få internasjonale vibber

Hotel Norge by Scandic er stedet i Bergen hvor det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære. Velkommen til tre etasjer med barer og restauranter som gjør hotellet til en livlig og levende møteplass i hjertet av Bergen. Maten er signert vår Head Chef Tore Espenes, som sammen med kokke-teamet tar sikte på å gi mat- og drikkeopplevelser helt utenom det vanlige. I The Lobby, kan du nyte noe godt å drikke til ulike innslag av DJs og live-musikk.