Bestill overnatting

Nova
Nova
Tilbake til hotell

Restaurant Nova

I vår moderne og uformelle fine-dining restaurant serverer vi mat- og vinopplevelser helt utenom det vanlige.

Nova er en moderne og uformell fine-dining restaurant, der vi serverer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på og kombinerer de med gode internasjonale smaker og teknikker. Vi redefinere lokale tradisjoner, og skaper nye, spennende arenaer for å få kjente og kjære smaker til å skinne på nye måter.

Det er tidligere gullvinner av Bocuse d’Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, Ørjan Johannessen som har det overordnede ansvaret som vår Chef Advisor. Sammen med Head Chef, Tore Espenes og vårt dyktige kokketeam, tar de sikte på å gi deg matopplevelser helt utenom det vanlige.

Nova kan bookes for selskaper fra 8 til 300 personer. Bord må forhåndsbestilles.

The Chef’s table

Ønsker du en sosial, men likevel initim mat- og vinopplevelse, i umiddelbar nærhet til kokkene og deres håndverk, anbefaler vi å booke «Chef’s table». Her står showmanship og god service, kombinert med en variert smaksmeny og vinpairing i sentrum. Dette er en perfekt sosial setting dersom du og dine venner ønsker å oppleve noe ekstra rundt mat og vin.

Chef’s table består av 2 bord med plass til inntil 10 personer per bord. Du kan booke så mange plasser du ønsker fra 4 til 20 personer.

Varmt velkommen!

For spørsmål eller bordbestilling: nova@scandichotels.com

Åpningstider

Åpningstider
Middag: man-søn 17:00-22:00