Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Nova
Nova
Tilbake til hotell

Restaurant Nova

I vår moderne og uformelle à la carte restaurant serverer vi mat- og vinopplevelser helt utenom det vanlige.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Nova er en moderne og uformell fine-dining restaurant, der vi serverer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på og kombinerer de med gode internasjonale smaker og teknikker. Vi redefinere lokale tradisjoner, og skaper nye, spennende arenaer for å få kjente og kjære smaker til å skinne på nye måter.

Det er tidligere gullvinner av Bocuse d’Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, Ørjan Johannessen som har det overordnede ansvaret som vår Chef Advisor. Sammen med Head Chef, Tore Espenes og vårt dyktige kokketeam, tar de sikte på å gi deg matopplevelser helt utenom det vanlige.

The Chef’s table

Ønsker du en sosial, men likevel initim mat- og vinopplevelse, i umiddelbar nærhet til kokkene og deres håndverk, anbefaler vi å booke «Chef’s table». Her står showmanship og god service, kombinert med en variert smaksmeny og vinpairing i sentrum. Dette er en perfekt sosial setting dersom du og dine venner ønsker å oppleve noe ekstra rundt mat og vin.

Chef’s table består av 2 bord med plass til inntil 6 personer per bord. Du kan booke så mange plasser du ønsker inntil 12 personer.

Varmt velkommen!

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss på: nova@scandichotels.com

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed (Closed for public holidays: 1st and 30th of May: Mon-Sun 00:00-00:00)