Bestill overnatting

Nova
Nova
Tilbake til hotell

Restaurant Nova

I vår moderne og uformelle fine-dining restaurant byr vi på mat- og vinopplevelser helt utenom det vanlige.

Nova er en moderne og uformell fine-dining restaurant, der vi serverer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på, og kombinerer dem med gode internasjonale smaker og teknikker. Vi redefinerer lokale tradisjoner og skaper nye, spennende arenaer for å få kjente og kjære smaker til å skinne på nye måter.

Det er et av Norges dyktigste kokketeam, med Head Chef Tore Espenes i spissen, som tar sikte på å gi deg matopplevelser i verdensklasse.

Nova er kun åpen på forespørsel, og må forhåndsbestilles for selskaper fra 8 til 300 personer. Ta kontakt med oss på nova@scandichotels.com

The Chef’s table

Er du en matelsker som ønsker en sosial, men likevel intim mat- og vinopplevelse utenom det vanlige, i umiddelbar nærhet til kokkene og deres håndverk? Da anbefaler vi å bestille «Chef’s table». Her står showmanship og god service, kombinert med en variert smaksmeny og vinpairing, i sentrum. Dette er en perfekt sosial setting dersom du og dine venner ønsker å oppleve en unik mat- og vinopplevelse i verdensklasse.

Chef’s table består av 2 bord med plass til inntil 28 gjester. Du kan bestille så mange plasser du ønsker, fra 8 til 28 personer.

Varmt velkommen!

For spørsmål eller bordbestilling: nova@scandichotels.com

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:00-11:00