Bestill overnatting

Nova
Nova
Tilbake til hotell

Restaurant Nova

I vår moderne og uformelle fine-dining restaurant byr vi på mat- og vinopplevelser helt utenom det vanlige.

Nova er en moderne og uformell fine-dining restaurant og selskapslokale, der vi serverer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på, kombinert med gode internasjonale smaker og teknikker. Vi redefinerer lokale tradisjoner og skaper nye, spennende arenaer for å få kjente og kjære smaker til å skinne på nye måter. 

Det er et av Norges dyktigste kokketeam, med Executive Chef Tore Espenes i spissen, som tar sikte på å gi deg matopplevelser i verdensklasse. 

For private selskap og bedriftsarrangementer

Nova er kun åpen på forespørsel, og må forhåndsbestilles for selskaper fra 8 til 300 personer. Planlegger du en bedre middag med vennegjengen, feiring av et jubileum, eller kick-off med jobben? Våre flotte lokaler skaper den perfekte rammen runt ethvert event! Ta kontakt med oss på nova@scandichotels.com eller benytt kontaktskjemaet her på siden.

Chef's table 

Er du en matelsker som ønsker en sosial, men likevel intim mat- og vinopplevelse utenom det vanlige, i umiddelbar nærhet til kokkene og deres håndverk? Da anbefaler vi å bestille «Chef’s table». Her står showmanship og god service, kombinert med en variert smaksmeny og vinpairing, i sentrum. Dette er en perfekt sosial setting dersom du og dine venner ønsker en unik mat- og vinopplevelse. 

Chef’s table består av 2 bord med plass til inntil 25 gjester. Du kan bestille så mange plasser du ønsker, fra 6 til 25 personer.

  • Velg mellom 5- eller 7-retters Signaturmeny eller egen kuvertmeny signert the Chef’s
  • Pris 1295,- for 5-retters Signaturmeny, vinpakke 895,-*
  • Pris 1495,- for 7-retters Signaturmeny, vinpakke 995,-*
  • *Eksklusiv vinpakke 5-retters 1095,- eller 7-retters 1545,- 

For spørsmål eller bordbestilling: nova@scandichotels.com eller benytt vårt kontaktskjema her på siden. 

Varmt velkommen til Nova!

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-søn 06:30-10:30