Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
Tilbake til hotell

The Lobby

The Lobby er en perfekt møteplass når du skal møte gode venner for noe godt å drikke,- og skal du spise i restaurant Nova er en vordrink i The Lobby en god start på en hyggelig kveld.

The Lobby er en moderne og stilfull bar og lounge, hvor du sammen med gode venner eller en hyggelig kollega kan nyte noe godt å drikke i avslappende og uformelle omgivelser. Her blir du møtt av våre dyktige bartendere som mixer alt fra klassiske drinker til friske signaturcocktails med eller uten alkohol. 

Vi serverer også bobler på glass, nydelig vin, vår egen akevitt, godt håndverksøl,- eller en god kopp kaffe dersom du ønsker det. Vil du ha litt å spise, kan du velge små retter fra vår snacksmeny.

The Lobby er en perfekt møteplass både for hotellets gjester fra inn og utland, men også for lokalbefolkningen som ønsker å møtes og nyte noe godt å drikke. Skal du spise i restaurant Nova er en vordrink i The Lobby en god start på en hyggelig kveld.

Velkommen!

 

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-fre 17:00-00:00, lør 13:00-00:00, søn Stengt