Vinter i Bergen

Nyt en aktivitetsfylt vinterferie i Bergen. Enten du ønsker å oppsøke fjellene rundt byen for ski, aking og fjellturer eller kulturelle så vel som gastronomiske opplevelser, så har Bergen noe for enhver. Vi gir deg våre beste tips!Matbyen Bergen

I Bergen finner du et rikt utvalg av restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Bergen og regionen rundt er preget av sin nærhet til sjøen og mange av de lokale spesialitetene har naturligvis sjømat som en av hovedingrediensene. Helt siden 1200-tallet har det ikoniske Fisketorget vært byens møtested hvor man kan få kjøpt et bredt utvalg av sjømat.

Over Vidden fra Ulrikken til Fløien

Turen over Vidden er en av de mest kjente turene på Byfjellene rundt Bergen. Ta gondolbanen opp til Ulriken, stå på ski over vidden til Fløyen og belønn deg selv med noe godt i glasset på Fløien Folkerestaurant. Turen tar ca 5 timer. God tur!

Sightseeing i Bergen

Med en liten og kompakt sentrumskjerne er sightseeing til fots den beste måten å oppleve Bergen på. Opplev sjarmerende, trange brosteinsbelagte gater med små gamle trehus med nisjebutikker og caféer. Gå gjennom trange smau bak Bryggen gjennom sentrum til sjarmerende Nordnes - en av Bergens eldste bydeler som blant annet huser Akvariet i Bergen. Skal du ta et Instagram-vennlig bilde, byr Nordnes på piktoreske omgivelser og utsikt.

Kombiner hotelloppholdet med et show

Unn deg en weekend i Bergen og se et av vinterens beste show. Vinskvetten, Bjarte Hjelmeland, Truls Svendsen og Atle & Bård er bare noen av mange høydepunkter du kan velge mellom. Showpakker med hotell får du fra kun kr. 995,- per person i dobbeltrom.

Les mer om aktuelle forestillinger i Bergen på Showpakker.no

Brunsj i Bergen

Bergen byr på mange spennende alternativer for deg som er ute etter å starte dagen med en innbydende brunsj i helgen. 

Hotel Norge by Scandic er et sted godt egnet for lunsj og brunsj med internasjonale vibber. I første etasje, i hjertet av hotellet, ligger Café Norge. En hyggelig, uformell og moderne café i lekkert, nordisk design med store vinduer fra gulv til tak. Hver lørdag kan du oppleve Bubble Brunch med DJ og god stemning.

Bestilling av bord: 
[email protected]
+ 47 55 55 40 40  

Stå utfor på Voss

Bare litt over en times togtur fra Bergen finner du en av Vestlandets største skidestinasjoner. Alt du trenger er en togbillett, og Bergensbanen tar deg fra Bergen til Voss på litt over en time. Fra Voss togstasjon går du rett inn i Voss Gondol vegg-i-vegg, som tar deg til toppen av skianlegget på syv minutter. Sjekk inn på vårt splitter nye hotell, Scandic Voss. Hotellet befinner seg like ved jernbanestasjonen og byr på 215 rom, Haik Grill & Bar samt flotte og fleksible møtefasiliteter.