Mat og drikke

Vi har store ambisjoner for Hotel Norge by Scandic og da er kun det beste godt nok. Som tidligere gullvinner av Bocuse d’Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, er det mesterkokk Ørjan Johannessen som har det overordnede ansvaret med å utvikle vårt tilbud innen frokost, lunsj og middag som The Chef Advisor.

Sammen med Head Chef Tore Espenes og hans dyktige kokketeam, tar duoen sikte på å gi deg matopplevelser helt utenom det vanlige. De serverer de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på og kombinerer de med gode internasjonale smaker og teknikker. 

Vi har 3 etasjer med spennende barer og restauranter som inviterer til en åpen og livlig møteplass for våre gjester og lokalbefolkningen. Vil du ha en "Grab & Go" frokost fra Café Norge, litt snacks sammen med noe godt å drikke i baren på The Lobby, eller en middag med gode venner i restaurant Nova, vil Ørjan Johannessen i samarbeid med Tore Espenes, og hans dyktige team gi deg opplevelser med en smak av verden.