Mat og drikke

Vi har store ambisjoner for Hotel Norge by Scandic og da er kun det beste godt nok. Som tidligere gullvinner av Bocuse d’Or, det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, er det mesterkokk Ørjan Johannessen som får det overordnede ansvaret for å utvikle vårt tilbud innen frokost, lunsj og middag som The Chef Advisor.

Johannessen og hans team tar sikte på å gi våre gjester restaurant- og matopplevelser helt utenom det vanlige. Vi skal ikke binde oss til norsk husmannskost eller tradisjonsretter, men kombinere råvarer fra Bergen og Norge med internasjonale smaker.

Gjennom vårt bar,- og restauranttilbud ønsker vi å invitere til en åpen og livlig møteplass for våre gjester og for lokalbefolkningen. Vi vil tilby 3 etasjer med spennende barer og restauranter og har derfor lagt opp til at folk kan ta en helaften på hotellet. Enten det er i ballsalen, møte og konferanse avdelingen eller et besøk i ett av våre restaurantkonsepter vil Ørjan Johannessen og hans team levere unike matopplevelser ved å kombinere det beste av råvarer og smaker fra både Bergen og Norge med en internasjonal touch.