Mat og drikke

På Hotel Norge er maten og de kulinariske smakene en svært viktig del av opplevelsen. Vårt dyktige og dedikerte kokketeam, med kjøkkensjef Robert Hansen i spissen, sørger for at du får en smakfull matopplevelse i verdensklasse.



Det er et av Norges dyktigste kokketeam som tar sikte på å gi deg matopplevelser helt utenom det vanlige til frokost, lunsj og middag. De serverer kun de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på, og kombinerer med gode internasjonale smaker og teknikker.

Våre spennende barer og restauranter gjør hotellet til en åpen og livlig møteplass for lokalbefolkningen, tilreisende og hotellets gjester. Vil du ha en kopp kaffe, en smakfull lunsj eller middag i populære Café Norge, litt snacks sammen med noe godt å drikke i baren på The Lobby, eller spise vår prisvinnende frokost i restaurant Nova, vil vårt dyktige kokketeam sørge for at du får en kulinarisk matopplevelse med en smak av verden.