Bestill overnatting

Bo sentralt rett ved kaien hvor Hurtigruten legger til. Opplev spektakulær natur, verdenskjente Nordkapp og idylliske Honningsvåg. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske destinasjonen og aktiviteter for store og små.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi tilbyr 174 fleksible rom som passer like godt for deg som reiser alene, med venner eller med familie, og er et flott utgangspunkt for å utforske denne eksotiske destinasjonen. Restauranten tilbyr en velsmakende frokost om morgenen og middagsbuffet på kvelden. Baren er et godt sted å slappe av etter en lang dag, eller nyte en aperitiff før middag. Ankommer du Scandic Honningsvåg med bil, tilbyr vi parkering rett utenfor hotellet. Som gjest hos oss har du alltid tilgang til gratis WiFi.

Scandic Honningsvåg ligger sentralt til ved havnen der Hurtigruten legger til. Hotellet er et flott utgangspunkt for å utforske denne spennende destinasjonen. Honningsvåg byr på en rekke aktiviteter og utflukter, som kongekrabbe- og fuglesafari. Denne hyggelige byen omtales som den nordligste i Norge og verden, og Nordkapp ligger kun 35 km unna. Reisen dit går gjennom et fantastisk vakkert landskap – en opplevelse i seg selv. Det er enkelt å organisere turer til naboøyene, der du vil oppleve spektakulær natur. Under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Hotellet ligger ca. 3,5 km unna Honningsvåg Lufthavn Valan eller ca. 5 minutter med taxi.

2.5 260 anmeldelser fra TripAdvisor

Midlertidig stengt
Dette er et sesong hotell som åpner igjen Juni 2021. Bo på Scandic Bryggen for ditt opphold i Honningsvåg/Nordkapp.

Finn veien hit

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Honningsvåg Adresse

Nordkappgata 4
9750

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Scandic Honningsvåg