Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Her er du omgitt av praktfullt landskap så langt øyet kan se. Perfekt utgangspunkt for å oppleve Nordkapp, vakker natur og spennende aktiviteter. Er du heldig kan du oppleve både nordlys og reinsdyr på nært hold. Scandic Nordkapp er et sesonghotell og er åpent fra midten av mai til midten av september.

Read more about Scandic Nordkapp

Vi tilbyr 290 fleksible rom som passer like godt for deg som reiser alene, med venner eller med familie. Scandic Nordkapp er et flott utgangspunkt for å utforske denne spennende destinasjonen. Vår store og lavvo-inspirerte restaurant tilbyr en velsmakende frokostbuffet om morgenen og middagsbuffet på kvelden. Baren er et flott sted å slappe av etter en lang dag eller nyte en aperitiff før middag. Ankommer du hotellet med bil, er det parkeringsmuligheter rett utenfor.

 Merk: Scandic Nordkapp er et sesonghotell og er bare åpent fra juni til midten av august.

Scandic Nordkapp ligger rett utenfor Honningsvåg og kun 30 km fra Nordkapp. Hotellet er omkranset av et praktfullt landskap, med vakker natur så langt øyet kan se. Beliggenheten i Skipsfjorden gjør dette til det hotellet som ligger nærmest Nordkapp. Honningsvåg byr på spennende aktiviteter og utflukter for både store og små. Det er enkelt å organisere turer til naboøyene, der du vil oppleve spektakulær natur. Under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Honningsvåg lufthavn Valan ligger ca. 6 km unna og kjøreturen tar i underkant av 10 minutter.

2.5 151 anmeldelser fra TripAdvisor

Sesonghotell
Scandic Nordkapp er et sesong hotell og er stengt i perioden fra midten av september til midten av mai. Søk etter alternative hoteller på dette nettstedet.

Finn veien hit

Scandic Nordkapp Telefon

+47 78 47 72 60

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Nordkapp Adresse

Skipsfjorden
Honningsvåg