Hoteller nær Gardermoen

Enten du skal mellomlande på Oslo Lufthavn, på konferanse i nærheten av Gardermoen eller på helgetur til Oslo er det deilig å bo sentralt plassert i forhold til flyplassen. Vi har et godt utvalg av hoteller på Gardermoen, samt hoteller som ligger i umiddelbar nærhet til flytoget, som tar deg til flyplassen på rekordtid.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Våre hoteller nærmest Oslo Lufthavn Gardermoen

Ønsker du å bo i kortest mulig avstand til flyplassen? Da anbefaler vi deg å sjekke inn på Scandic Gardermoen eller Scandic Oslo Airport som begge ligger i umiddelbar nærheten til Oslo Lufthavn. Det går kontinuerlig shuttletrafikk mellom hotellene og lufthavnen så du trenger ikke bekymre deg for å rekke et tidlig fly eller komme deg til hotellet etter en sen landing. Scandic Gardermoen har i tillegg tilrettelagt ekstra for gjester som skal nå et tidlig fly eller lander sent på kvelden ved å tilby spesialtilpassede frokost- og middagstider. 

Park, Stay and Fly - Den perfekte hotellpakken for deg som kjører bil.

Scandic Gardermoen tilbyr en fantastisk løsning for deg som ønsker å kjøre til flyplassen og sette igjen bilen inntil to uker. Da får du overnatting og parkering inkludert i overnattingsprisen. Les mer om tilbudet her.

Romslig familierom med plass til opptil fire personer på Scandic Oslo Airport. Perfekt stoppested før eller etter en lang flyreise.

Raskeste reisevei

Hvis du vil ta raskeste vei til Oslo Lufthavn kan Scandic Lillestrøm skilte med en reisetid som utkonkurrere de fleste hoteller. Dette nye hotellet (åpnet i 2018) ligger 50 meter fra Lillestrøms togstasjon der flytoget tar deg til OSL på kun 10 minutter!

Flere av sentrums-hotellene våre ligger i umiddelbar nærhet til flytoget; Scandic Byporten ligger i samme bygg som sentralbanestasjonen og er et fantastisk utganspunkt for deg som ønsker å kombinere storbyen med rask og lettvint reisevei til flyplassen. Flytoget tar deg til Gardermoen på 19 minutter og har avganger hvert 10 minutt.