Hoteller nær Gardermoen

Enten du skal mellomlande på Oslo Lufthavn, på konferanse i nærheten av Gardermoen eller på helgetur til Oslo er det deilig å bo sentralt plassert i forhold til flyplassen. Vi har et godt utvalg av hoteller på Gardermoen, samt hoteller som ligger i umiddelbar nærhet til flytoget, som tar deg til flyplassen på rekordtid.

Våre hoteller nærmest Oslo Lufthavn Gardermoen

Ønsker du å bo i kortest mulig avstand til flyplassen? Da anbefaler vi deg å sjekke inn på Scandic Gardermoen eller Scandic Oslo Airport som begge ligger i umiddelbar nærheten til Oslo Lufthavn. Det går kontinuerlig shuttletrafikk mellom hotellene og lufthavnen så du trenger ikke bekymre deg for å rekke et tidlig fly eller komme deg til hotellet etter en sen landing. Scandic Gardermoen har i tillegg tilrettelagt ekstra for gjester som skal nå et tidlig fly eller lander sent på kvelden ved å tilby spesialtilpassede frokost- og middagstider. 

Park, Stay and Fly - Den perfekte hotellpakken for deg som kjører til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Scandic Gardermoen tilbyr en fantastisk løsning for deg som ønsker å kjøre til flyplassen og sette igjen bilen opptil to uker. Da får du overnatting og parkering inkludert i overnattingsprisen. Les mer om tilbudet her.

Romslig familierom med plass til opptil fire personer på Scandic Oslo Airport. Perfekt stoppested før eller etter en lang flyreise.

Raskeste reisevei

Hvis du vil ta raskeste vei til Oslo Lufthavn kan Scandic Lillestrøm skilte med en reisetid som utkonkurrere de fleste hoteller. Dette nye hotellet (åpnet i 2018) ligger 50 meter fra Lillestrøms togstasjon der flytoget tar deg til OSL på kun 10 minutter!

Flere av sentrums-hotellene våre ligger i umiddelbar nærhet til flytoget; Scandic Byporten ligger i samme bygg som sentralbanestasjonen og er et fantastisk utganspunkt for deg som ønsker å kombinere storbyen med rask og lettvint reisevei til flyplassen. Flytoget tar deg til Gardermoen på 19 minutter og har avganger hvert 10 minutt.