Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Velkommen til Scandic Grensen, vårt sjarmerende boutique-hotell midt i sentrum av Oslo. Her nyter du det yrende bylivet og alt hovedstaden har å tilby, rett utenfor døren.

Read more about Scandic Grensen

Rommene våre er fylt med effektive og smarte løsninger og strippet for meningsløse gimmicks. Her kan du lade mobil og pc med både USB og plug. Nyt en god natts søvn i svært myke og komfortable dobbeltsenger, og ta en deilig dusj i behagelige rainshower-dusjer. Scandics prisbelønte frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet, og i vår SHOP vil du finne det du skulle trenge om du for eksempel er fysen på noe godt til kvelds eller har glemt tannbørsten.

På Scandic Grensen har du alt Oslo har å by på innenfor rekkevidde, som kultur og historie, men selvsagt også den beste shoppingen, restaurantene og utelivet. Hos oss kan du jobbe, spise, drikke, møte, slappe av med venner eller kolleger. I vår lounge, som resten av hotellet, er det gratis wifi og massevis av stikkontakter som gjør dette til et perfekt sted å slå seg ned, logge seg på, få unna litt jobb eller bare være sosial.

4.0 680 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Grensen Adresse

Grensen 20
Oslo