Bestill overnatting

Vi har beliggenhet på Avenyn, ved bronseskulpturen Poseidon, teatret og konserthallen, og en kort spasertur fra fornøyelsesparken Liseberg. Shopping, restauranter og livlig gateliv finner du rett utenfor døren.

Read more about Scandic Rubinen

Både lokale innbyggere og hotellgjester i Gøteborg besøker restauranten vår Ruby. Om sommeren kan du nyte deilig drikke og en fantastisk utsikt over bytakene fra takterrassebaren vår i 7. etasje.

Vi har en etasje med en egen terrasse dedikert til arrangementer og møter for opptil 300 personer. Relax-avdelingen vår har en badstue der du kan slappe av, eller du kan trene i treningsrommet hvis du foretrekker det.

Scandic Rubinen ligger på Gøteborgs fasjonable Avenyn, ved bronseskulpturen Poseidon, Gøteborg kunstmuseum, teatret og konserthallen. Shopping, restauranter og barer finner du rett utenfor hotellet. Fra hotellet vårt er det bare en kort spasertur til Korsvägen, som er nær Universeum vitenskapssenter for barn, Svenska Mässan og Liseberg.

Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Rubinen Adresse

Kungsportsavenyn 24
Göteborg

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Scandic Rubinen, møte og konferanse rom, mingleområde

Scandic Rubinen ligger på Avenyn i sentrale Gøteborg, med en totalrenovert konferanseetasje med nye, inspirerende og moderne rom for arrangementer med opptil 300 personer.

Bestill møterom