Bestill overnatting

Scandic Rubinen har en fantastisk beliggenhet midt på Avenyn. Du har bylivet med kultur, underholdning, restauranter og shopping rett utenfor døren. Teatre, museer, store arenaer og Liseberg ligger alle i gangavstand fra hotellet.

Read more about Scandic Rubinen

Len deg tilbake på Ruby Bar og nyt noe godt å spise eller drikke. På fredager nyter både lokale innbyggere og hotellgjester i Gøteborg After Work-drikke i baren vår. DJ-en vår står for musikken. Du kan også ta heisen opp til 7. etasje, der du vil finne baren på takterrassen vår. I sommermånedene er dette den vakreste terrassen på Avenyn, med utsikt over hustakene i Gøteborg og Avenyn. Når høsten kommer, flytter baren innendørs og blir til en koselig stue. En konferanse er aldri langt unna hos oss. Vi har en hel etasje dedikert til arrangementer. Her kan vi ta imot opptil 300 personer, og vi har en egen terrasse, ideell for både store og små arrangementer. Hvis du føler for en treningsøkt i løpet av forretningsreisen din, har vi en relax-avdeling med både treningsrom og badstue.

Scandic Rubinen ligger midt på Avenyn. Bronseskulpturen av Poseidon ligger ved siden av hotellet, omgitt av Gøteborg kunstmuseum, byteatret og konserthallen. Utenfor hotellet, venter butikker, restauranter og livlige barer på deg. Korsvägen ligger innen gangavstand fra hotellet vårt. Universeum vitenskapssenter ligger også her, i tillegg til Svenska Mässan og Liseberg, der du kanskje møter en stor grønn kanin eller to! Hvis høyder og karuseller ikke er noe for deg, kan du spasere fra hotellet ned til Nordstan, et stort kjøpesenter.

Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Rubinen Adresse

Kungsportsavenyn 24
Göteborg

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Scandic Rubinen, møte og konferanse rom, mingleområde

Scandic Rubinen ligger på Avenyn i sentrale Gøteborg, med en totalrenovert konferanseetasje med nye, inspirerende og moderne rom for arrangementer med opptil 300 personer.

Bestill møterom