Best på frokost

Scandic er den hotellkjeden med flest distriktsvinnere i kåringen av landets beste hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller har blitt vurdert i anerkjente Twinings Best Breakfast, som sist ble gjennomført i 2019. Når finalen avgjøres i høst, er totalt 11 Scandic-hoteller er med i kampen om å vinne Norges beste hotellfrokost 2022.– At vi leder an i årets frokost-NM er utrolig stas. Vi har vært ekstra spente på årets kåring, da det er over to år siden sist det ble arrangert på grunn av pandemien. At vi fremdeles er den hotellkjeden i Norge som tilbyr best frokost flest steder i landet er en fantastisk anerkjennelse, og vitner om at vi står støtt med vår unike frokostposisjon i Norge. Nå ser vi frem til den store finalen i oktober, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.

Våre distriktsvinnere

Scandic Ambassadeur Drammen, Hotel Norge by Scandic, Scandic Parken Ålesund, Scandic Hell, Scandic Valdres, Scandic Sunnfjord, Scandic Kristiansand Bystranda og Scandic Park Sandefjord er kåret til den beste hotellfrokosten i henholdsvis Buskerud, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Oppland, Sogn og Fjordane, Vest-Agder og Vestfold. I tillegg har Scandic Byparken, Scandic Nidelven og Scandic Ishavshotel fått utmerkelse for fremragende frokost. Også disse hotellene kan nå finalen til høsten.

Om Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert distrikt, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Frokostkåringen har vurdert hoteller i 19 distrikter basert på fylkesinndelingen før sammenslåingen i 2020.