Oppskrift - knekkebrød
Laget sitt eget knekkebrød er enklere enn du tror.
Hjemmelaget knekkebrød – knasende godt!
Det å lage knekkebrød er enklere enn du tror. Du kan selv velge passende ingredienser og det du liker best av frø- og kornsorter. Sunt er det også!
Denne oppskriften gir deg smakfulle og sprøe knekkebrød. Du bestemmer selv tykkelsen på knekkebrødene, men husk at jo tynnere de er jo sprøere blir de.
Foto: Christian Løken, Balder Film
Ingredienser
- 4 dl havregryn
- 4 dl grovt mel
- 4 dl frø
- 6 dl vann
- 3 ts salt
Slik gjør du
Kok opp vann og tilsett alt det tørre
Rør til en jevn masse og spre dette utover et stekebrett dekket med bakepapir
Her må du jobbe litt for å få en jevn og tynn flate. Bruk en slikkepott som du dypper i vann, da går arbeidet lett
Stek på 170 grader i ca 40 minutter, til du har en crispy og gyllen flate