Oppskrift - knekkebrød

Laget sitt eget knekkebrød er enklere enn du tror.

Hjemmelaget knekkebrød – knasende godt!

Det å lage knekkebrød er enklere enn du tror. Du kan selv velge passende ingredienser og det du liker best av frø- og kornsorter. Sunt er det også!
Denne oppskriften gir deg smakfulle og sprøe knekkebrød. Du bestemmer selv tykkelsen på knekkebrødene, men husk at jo tynnere de er jo sprøere blir de.

Foto: Christian Løken, Balder Film

Ingredienser

  • 4 dl havregryn
  • 4 dl grovt mel
  • 4 dl frø
  • 6 dl vann
  • 3 ts salt

Slik gjør du

Kok opp vann og tilsett alt det tørre

Rør til en jevn masse og spre dette utover et stekebrett dekket med bakepapir

Her må du jobbe litt for å få en jevn og tynn flate. Bruk en slikkepott som du dypper i vann, da går arbeidet lett

Stek på 170 grader i ca 40 minutter, til du har en crispy og gyllen flate