Pinnekjøtt med en "tvist"

At det blir noen rester igjen etter pinnekjøttmiddagen er ikke uvanlig, men at du kan forvandle dem til en smakfull frokost eller lunsj til dagen derpå er kanskje nytt?



"Pulled" pinnekjøtt i lefste med snøfrisk og hjertesalat

Sjekk ut denne smakfulle oppskriften basert på pinnekjøttrester fra kjøkkensjefen på Scandic St. Olavs plass. Han vet hva han snakker om!

Ingredienser

  • Rester av pinnekjøtt som du river i småbiter
  • Potetlefse eller lompe
  • Snøfrisk(du kan også bruke Philadelphia)
  • Hjertesalat
  • Pepper
  • Solsikkolje
  • Rester etter sur-eller rødkål kan også brukes


Slik gjør du

1
. Del hjertesalaten i to og stek i panne med solsikkeolje og pepper på begge sider

2. Kutt salaten i strimler

3. Smør potetlefse med Snøfrisk langs midten og strø hjertesalat oppå (om du har rødkål- eller        surkål-rester er dette også fint å ha inni lefsa)

4. Lun pinnekjøttet i ovnen, 4-5 min på 160 grader

5. Fordel litt av kjøttet langs hjertesalaten i hver lefse

6. Rull opp lefsa og kutt i små biter, anrette på fat eller tallerken

7. Nyt med god samvittighet – velbekomme!