Varme og luftige frokostmuffins

Langhelg = lange frokoster. Disk opp med noe ekstra godt og server disse smakfulle frokostmuffinsene i helgen. Skulle det mot formodning bli noen igjen etter frokosten, ta de med på pikniken! Bon appetit



Oppskrift

Salte eller søte frokostmuffins

Ingredienser(10 porsjoner) Slik gjør du Salt fyll Søtt fyll
2 dl havremel 1. Sett stekeovnen på 200 grader Skinke Bringebær
2 dl fullkornsmel 2. Visp sammen de våte ingrediensene og hell så over det tørre. Bland det hele sammen Ost Blåbær
2 ts bakepulver 3. Fyll muffinsformene med ca. 2/3  røre og topp dem med ønsket fyll Cherrytomater Eplebiter
1/2 ts salt 4. Stek midt i ovnen i 15 minutter Vårløk Honning
2 egg      
200 g gresk matyoghurt, evt. crème fraîche eller stiv kokosmelk      
1 dl melk