Varme og luftige frokostmuffins
Langhelg = lange frokoster. Disk opp med noe ekstra godt og server disse smakfulle frokostmuffinsene i helgen. Skulle det mot formodning bli noen igjen etter frokosten, ta de med på pikniken! Bon appetit
Oppskrift
Salte eller søte frokostmuffins
Ingredienser(10 porsjoner) | Slik gjør du | Salt fyll | Søtt fyll |
2 dl havremel | 1. Sett stekeovnen på 200 grader | Skinke | Bringebær |
2 dl fullkornsmel | 2. Visp sammen de våte ingrediensene og hell så over det tørre. Bland det hele sammen | Ost | Blåbær |
2 ts bakepulver | 3. Fyll muffinsformene med ca. 2/3 røre og topp dem med ønsket fyll | Cherrytomater | Eplebiter |
1/2 ts salt | 4. Stek midt i ovnen i 15 minutter | Vårløk | Honning |
2 egg | |||
200 g gresk matyoghurt, evt. crème fraîche eller stiv kokosmelk | |||
1 dl melk |