Roast restaurant og bar

La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.På Roast nyter du kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift samt fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten.
Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «Roast Board» – det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi.

Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter.
Til å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart, der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk.

Du finner Roast i Stavanger, Bergen, Bodø og Tromsø.

Velkommen!