Norges beste frokost

Det er noe eget med vår hotellfrokost. Hver dag står den der, like fristende og klar for alle – med duft av nystekt bakverk, stabler med pannekaker, nylaget smoothie og frisk frukt. Vårt mål er at du skal få en bedre start på dagen, og at den følelsen sitter i lenge etter at du har forlatt oss.Midlertidig tilpasset frokost

Vi serverer en smakfull frokost i henhold til de retningslinjer som gjelder i enhver kommune. De fleste steder serverer vi frokostbuffet bestående av utvalgte frokostprodukter, med mulighet for å bestille ferdig tilberedt frokosttallerken eller frokostpose for de som ønsker det. Dette bestilles ved innsjekk og hentes i resepsjonen innen kl 10 dagen etter. 

#StaySafe at Scandic

Norges beste hotellfrokost 2019

Morgenstund har gull i munn. For 13. gang har Scandic Nidelven stukket av med førsteplassen i kåringen av Norges beste frokost*. Hotellets lidenskap for dagens første måltid er i seg selv verdt et besøk. 

– Skal man nå til topps i en kåring som dette kreves kontinuerlig utvikling. Derfor arbeider vi hele tiden med å gjøre Norges beste frokost enda bedre. I år har vi blant annet fått en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. I tillegg fokuserer vi på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokale leverandører. Nylig lanserte vi blant annet et eget knekkebrød i samarbeid med Lykkemat i Selbu, som er laget på surdeig med norsk svedjerug og kjerner, sier hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

10 av våre norske hoteller ble kåret som fylkesvinnere i Twinings Best Breakfast, 2019: 

Fylkesvinnere 2019
Scandic Nidelven (nasjonal vinner 2018) Sør-Trøndelag
Scandic Hell (bronsevinner 2018) Nord-Trøndelag
Scandic Park Sandefjord Vestfold
Scandic Ambassadeur Drammen Buskerud
Scandic Elgstua Elverum
Scandic Sunnfjord Hotel og Spa Sogn og Fjordane
Scandic Valdres Oppland
Scandic Byparken Bergen
Scandic Maritim Haugesund Rogaland
Scandic Seilet Møre og Romsdal
Utmerkelse for fremragende frokost
Scandic Ishavshotellet Troms
Hotel Norge by Scandic Hordaland
Scandic Parken Ålesund Møre og Romsdal

Vi kan alle kjenne behovet for å fylle på lagrene med en liten snack eller to på ettermiddagen. I vår shop er sandwicher, kaffe og snacks tilgjenglig 24 timer i døgnet. 

* Twinings Best Breakfast, også kjent som den uoffisielle NM i frokost. På noen av våre signaturhoteller er ikke frokost inkludert i prisen.

Kun den beste frokost er god nok for våre gjester 

Vår frokost gjør ingen forskjell på A- og B-mennesker, allergikere, sunnhetsapostler eller livsnytere. Velvære starter med en fornøyd mage, så vi serverer en god blanding av næringsrike og velsmakende frokostprodukter på en velfylt frokostbuffet.

Vårt mål er at Scandic skal være best på frokost. Derfor utvikler vi oss i takt med folks matvaner, og stadig flere etterspør spennende, sunne og grønne alternativer. Ikke minst ønsker flere muligheten til å spise vegansk. Vi samarbeider med flere av de beste aktørene i bransjen for at du skal få et rikt og velsmakende vegansk tilbud.

Gode grunner til å starte dagen hos oss

  • Rikholdig og velsmakende frokostbuffet som inkluderer sunne og grønne alternativer
  • Allergivennlige frokostalternativer med gluten- og laktosefrie produkter, samt veganske og vegetariske alternativer
  • Debio bronse-merket, økologisk frokost
  • Vår kaffe er UTZ-sertifisert og økologisk.
  • Vi har konsentrert oss om å redusere matavfallet vårt siden 2013, og i samarbeid med Too Good To Go kan vi via en app minske matsvinnet ytterligere sammen med deg
  • Frokost er inkludert* på de fleste av våre hoteller i Norden. I Tyskland og Polen kan du kjøpe frokost i tillegg.