En bedre start på dagen

Enten du slapper av alene, er sammen med venner, oppdager et nytt reisemål eller skal på et viktig møte, så får du en bedre start på dagen hos oss med Norges beste frokost*.Velvære avhenger av god mat

Scandic legger stor vekt på deilig mat og en behagelig atmosfære for å gi deg en god start på dagen. For at du skal kunne være den beste versjonen av deg selv, serverer vi en sunn miks av energigivende frokostprodukter og smakfull mat hver eneste dag. Det er ikke uten grunn at Scandic har flest regionsvinnere i Twinings Best Breakfast år etter år.

Noen grunner til en bedre start på dagen hos oss

  • En frokostbuffet er alltid tilgjengelig for deg, inkludert sunne alternativer
  • Allergivennlig frokost med gluten- og laktosefrie produkter samt veganske og vegetariske alternativer
  • Alle egg som serveres på våre hoteller er fra frittgående høner
  •  Debio-sertifisert i Norge
  • Kaffen er Fairtrade- eller UTZ Good Origin-sertifisert
  • Vi jobber med å redusere matavfall i samarbeid med Karma og Too Good To Go, apper som viser mat som kan reddes i nærheten av der du befinner deg
  • Frokost er inkludert** på de fleste hotellene våre i Norden, eller er tilgjengelig som et valgfritt tilvalg.

Har du lyst på en liten matbit om ettermiddagen eller kvelden? Besøk vår SHOP der du finner smørbrød, kaffe og snacks 24 timer i døgnet.

*Scandic har i flere år gått av med seieren i Twinings Best Breakfast (Norges beste frokost) - en årlig konkurranse som arrangeres av Haugen-Gruppen og Twinings te, der over 400 hotellfrokoster i Norge blir testet. 

**Hotellene våre i Tyskland og Polen, i tillegg til signaturhotellene våre i Sverige, har ikke frokost inkludert i prisen, men tilbyr dette som et valgfritt tilvalg.