Vintertilbud i Oslo

Bo på flere av våre hoteller i vinterferien fra kr. 690, - per rom per natt. Bestill vårt gode tilbud og legg vinterferien i 2020 til Oslo!Mellom 13. og 23. februar får du overnatting på flere av våre hoteller i Oslo fra kroner 690,- per rom, inkludert frokost.

Forslag til hoteller hvor du kan få en god pris:

Scandic Vulkan

  • Med sin beliggenhet rett ved Mathallen og pulserende Vulkan er dette hotellet perfekt for deg på jakt etter urbane impulser.

Scandic Grensen og Scandic Karl Johan

  • Her bor du midt å Karl Johan med enkel tilgang til alt av shopping, restauranter og kulturliv.

Scandic Solli og Scandic Sjølyst

  • Bo i nærheten til yrende uteliv på Scandic Solli. Attraksjoner som Aker Brygge, Tjuvholmen og Slottet ligger alle i gangavstand.

Scandic Helsfyr

  • Et godt valg for de som kommer med bil, eller som ikke vil bo midt i sentrum. Med t-banen like ved hotellet er du i Oslo sentrum på ca. 7 minutter. Hotellet tilbyr også romslige familierom - perfekt for deg som reiser med barn.

Hva er inkludert?

  • WiFi
  • Vår frokostbuffet - Norges beste frokost
  • Barn under 13 år bor gratis i familierom med voksen
  • Alle de vanlige Scandic-godene

Når kan jeg bo?

Alle dager mellom 13. februar - 23. februar 2020.

Hvordan bestiller jeg?

Bestill på nett frem til og med 23. februar 2020. Ingen booking-kode nødvendig.

      

Det med liten skrift.
Spesialtilbud: Dette tilbudet kan bestilles frem til og med 23. februar 2020, og gjelder opphold i perioden 13. februar - 23. februar 2020 (alle dager). Tilbudet gjelder kun på et begrenset antall rom. Tilbudet er rabattert fra de ordinære Flex-prisene, og kan kun bookes via Scandics nettside. Prisen er per natt, avhengig av tilgjengelighet. Reservasjoner kan ikke refunderes og kan ikke endres eller kanselleres. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, som for eksempel Scandic Friends medlemsrabatter. Kredittkortet ditt vil bli belastet ved bestilling. Frokost og mva er inkludert i prisen.
Bestillingsvilkår