Rømmesild

Rømmesild kan nytes hele året, men er kanskje spesielt god til julefrokosten. Imponér familie og venner med denne oppskriften, gjerne på toppen av hjemmebakt brød eller knekkebrød.



Scandic Nidelvens rømmesild

Du trenger

Bolle
Visp
Fjøl
Kniv

Ingredienser

  • 100 g spekesild
  • 1/2 rødløk
  • 1 vårløk
  • 100 g majones og Røros-rømme
  • Salt
  • Pepper
  • Sitron
  • Finkuttet gressløk


Slik gjør du

  1. Legg spekesild i vann i ett døgn

  2. Skjær sildeni biter, omtrent i tommelstørrelse

  3. Finhakk rødløk og vårløk

  4. Bland silden sammen med Røros-rømme og majones, samt den finhakkede rødløken og vårløken

  5. Smak til med salt, pepper og sitron, og dryss over finkuttet gressløk

  6. Nyt deilig rømmesild!