Kombiner jobb og ferie!

Arbeid på eksotiske steder, utforsk lokale kulturer og skap minner som varer livet ut. En workation er ikke bare en pause fra rutinen, det er en mulighet til å fornye kreativiteten, finne balanse og oppleve verden mens du fortsetter å levere resultater.

Bestill ditt opphold herScandic har mer enn 80 hoteller i hele Norge, så du trenger nødvendigvis ikke reise så langt for å komme deg litt bort fra kontoret for en workation. Vi har flere hoteller omgitt av vakker natur, nære turløyper, sjø og by - kunne det ikke friste med en liten variasjon? Kanskje en liten rusletur langs sjøen i lunsjpausen?

Workation som handler om å ha bortekontor i en periode, om det er snakk om kun et par dager eller over litt lengere tid. Workation er en stor global trend som også begynner å bli noe kjent i Norge. En litt utradisjonell kontorplass kan være et godt alternativ for mange, både for å komme seg litt og ut, og å hente inspirasjon til arbeidet. Tenk deg å kunne jobbe fra en kafé i Oslo, København eller Gøteborg. En takterrasse med basseng, eller på et skisted hvor du kan stå på ski i lunsjen. Mulighetene er uendelige, og det er opp til deg å utforske dem!

Hvor skal vi dra på workation?

For noen er et opphold i havgapet, i for eksempel Lofoten eller Bodø, det ultimate. Omgitt av vill og rå natur, kan arbeidsdagen krydres med turer og en og annen aktivitet til havs som f.eks. havrafting, havørnsafari og fisketurer - opplev aktiviteter du sent vil glemme i lunsjpausen eller etter endt arbeidsdag. 

Skulle du foretrekke områder med gode turmuligheter har vi også noen flotte og komfortable hoteller i området i og rundt Lillehammer, Valdres, Voss og flere andre destinasjoner. Flytt f.eks. hjemmekontoret til Scandic Voss og kombiner arbeidsdagen med en gondoltur til fjells og noen timer i vakker natur, eller ta turen til Scandic Hafjell og bo i umiddelbar nærhet til et av landets beste skianlegg, og et utrolig bra turterreng. Nyt muligheten til å koble litt av med frisk luft i en travel hverdag.

  

Andre trives bedre med det urbane og det å oppleve en annen bypark og kafeer enn de man er vant til. Scandic har flere hoteller i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger hvor man kan kjenne på storbypulsen.

For den urbane friluftslystne er destinasjon Bergen midt i blinken; en storby omkranset av høye fjell, frodig skog og med havet som nærmeste nabo – et perfekt avbrekk fra hjemmekontoret.

Her kan man velge mellom dagsturer eller en fjelltur før arbeidsdagen begynner eller i lunsjen. Har du ikke pakket turskoene, så fortvil ikke, her er mange aktiviteter å velge mellom! Ta Fløibanen fra sentrum opp til toppen av Fløyen for å nyte utsikten. Avslutte Workation dagen med en 2-timers havnesightseeing og fjordcruise i vakker og komfortabel seilbåt «First Player» der du kan se og oppleve Bergen fra sjøsiden.

Har dere barna med på Workation, ligger blant annet Scandic Ørnen perfekt til for å besøke VilVite-senteret hvor man kan leke, lære og ha det gøy sammen i utstillingene, eller besøke klatreplassen i Nygårdsparken.

Kanskje du kan ta med deg et familiemedlem eller en god kollega på turen for å gjøre oppholdet enda litt hyggeligere. På hotellene bytter man ut egen brødboks og hjemmevante omgivelser med et snev av luksus med herlig frokost og hyggelige omgivelser.

Velkommen til workation hos Scandic!

Bestill ditt opphold her