Gunstig bedriftsløsning for små og mellomstore bedrifter

Corporate Saver tilbyr en gunstig rabatt uansett hvordan du bestiller og betaler. Perfekt for din bedrift som forventer minimum 50 rom i året.

Registrer deg herfordeler med corporate saver

 • En Corporate Saver-avtale gir rabatter på våre ordinære Flex-priser. Som en svanemerket hotellkjede har vi et ansvar - både overfor deg og miljøet. Svanemerket er det offisielle, nordiske miljømerket og stiller verdens tøffeste miljøkrav til hoteller. Hele 69 av våre 84 hoteller er svanemerket.
 • Uansett hvor mye du reiser i jobb, så gjelder avtalen på alle våre 280 hotell i alle land hvor Scandic er representert. Så lenge det er ledige rom, kan du bestille. Corporate Saver-avtale gir 8 % rabatt på våre hotell i Norge og i øvrige land hvor Scandic er representert. Det er enkelt og fleksibelt – du bestiller når du vil. Dersom planene dine endres, kan du avbestille frem til ankomstdagen uten ekstra kostnad.

 • Du velger selv hvilken type hotellrom du ønsker. Enten du trenger et enkelt standardrom eller har behov for større rom eller skal bo over en lengre periode, vil denne avtalen være nyttig. En CS-avtale gir rabatt på samtlige romtyper i alle hotell.*
  Dere kan selv booke alt fra standardrom til suiter ut fra eget ønske og behov.
  *Med unntak for Signatur-hotell. 

 • En Corporate Saver-avtale gir deg også mulighet til å booke møter og konferanser til en fast rabatt. Uansett størrelse på møtet ditt får du 5 % rabatt på møteromspris eller konferansepakker. For bestilling av våre møter bestill enkelt her.

 • Trenger du et avbrekk fra kontoret eller litt miljøforandring? Lobbyjobb hos oss er inspirerende, enkelt og har mange fordeler. Vi har over 80 hoteller i Norge - kanskje ett av disse er nærmere deg enn ditt vanlige kontor? Hos oss kan du velge mellom en rekke komfortable og trygge arbeidsområder. Som avtalekunde i Scandic får din bedrift tilgang på redusert priser.

 • En Corporate Saver kan bestilles direkte på vår nettside, direkte på hotell eller gjennom ditt reisebyrå. Hvis du ønsker å bestille jobbreiser via reisebyrået ditt, må du sørge for at vi mottar bedriftens unike RAC-kode og «rate loading instructions» slik at vi kan laste avtalen for reisebyrået. Som avtalekunde hos Scandic er det ikke krav om medlemskap eller profil for å kunne booke din avtalepris. Som medlem av Scandic Friends kan du imidlertid nyte alle fordelene dine og tjene poeng som vanlig.

 • Scandic er opptatt av bærekraft og for oss er det viktig at alle kunder får mulighet til å måle sitt fotavtrykk. På forespørsel kan vi tilby statestikk som måler din produksjon i avtaleperioden. Scandics miljørapport lages én gang i året, basert på fjorårets tall. Denne kan vi sende deg på forespørsel. Rapporten gir innsikt i hvor du har bodd uansett om du har vært på konferanser eller kun overnatting. Opplys om din bookingkode når dere reserverer møter og konferanser slik at dette blir registrert.Ta kontakt med oss dersom dette er noe du ønsker for din bedrift; leads.Norway@scandichotels.com

 • En Corporate Saver-avtale gir mulighet for fakturering. Faktura må avtales med det enkelte hotell i forbindelse med bestilling, og forutsetter positiv kredittvurdering. Fakturagebyr må påregnes. Se våre vilkår her under punkt 9.

 • En velsmakende frokostbuffet, gratis Wi-Fi, tilgang til hotellets treningsstudio, mobile inn- og utsjekkmuligheter og alle de vanlige fordelene når du bor på Scandic.

 • Flex-pris kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 ankomsdagen
 • Se fullstendig vilkår i avtalen her

Registrer deg her