Sjarmerende København

"Hygge" er Danmark og alt det vi deler. Det er god mat, morsomme samtaler og opplevelser vi alltid vil huske. "Hygge" kan føles, smakes og oppleves. Men kan du hygge deg hvor som helst i Danmark? Ja, det kan du! Og her på denne siden ønsker vi nå velkommen til København og til Vesterbro - "destinasjons-hygge".

Vi ønsker "hygge" på Unescos verdensarvliste

"Hygge" har virkelig kommet på verdenskartet. Nå for tiden jobbes det for å få konseptet på UNESCOs verdensarvliste. Skal vi plassere "Hygge" på kartet over Danmark, blir det straks litt verre. For hvis "Hygge" er en destinasjon, hvor er det egentlig man hygger seg mest? Det er selvfølgelig individuelt, men vår mening er at "Hygge" ligger midt i hjertet av København! Er du enig? Her kan du se hvorfor vi mener at København er "destinasjons-hygge" og hvilke opplevelser du burde notere på to-do listen din, hvis du ønsker et hyggelig hotellopphold i byen.

Hygge er en aktivitet!

Noen mener at hygge er det samme som avslapning. Men du kan også hygge deg mens du er aktiv. Opplev alle Københavns karakteristiske nabolag fra sykkelsetet akkurat som københavnerne opplever byens atmosfære hver eneste dag.

Men ikke glem innsjøene. Innsjøene i København er for københavnerne hva Central Park er for New Yorkerne.
De fem innsjøene er blitt noen av Københavns mest karakteristiske landemerker. og du ser dem også fra vårt hotell Scandic Copenhagen. Innsjøene forbinder Vesterbro, Nørrebro og Østerbro sammen og fungerer som rekreasjonsområder for københavnerne. Ta en spasertur eller en løpetur rundt innsjøene, som er ca. 6 km. lang, og ta en velfortjent pause i hotellets badstue etterpå.

 

Hygge er en smak!

Frederiksberg shopping | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic HotelsBrød, is, kaker og dansk wienerbrød - mer dansk blir det ikke. Besøk Lagkagehuset, Emmerys eller Paradis Is - vi lover at de serverer søtsaker av høy kvalitet. Eller hva med en øl i Carlsbergbyen? Carlsbergbyen er en nyåpnet del av København og omfavner historie samtidig som det er et ukjent sted i spennende utvikling. Ta en "Beerwalk" og få utvalgte smaksprøver og ølhistorier underveis.

 

Hygge er å nyte!

Shopping på Vesterbro | Foto: copenhagenmediacenter.com | Scandic HotelsHva med å legge turen til Vesterbro hvor du finner alle de fine håndverksbutikkene? Her kan du skaffe deg de fineste gjenstander til hjemmet fra de lokale butikkene? Er du ute etter shopping går du bare en tur ned Værnedamsvej, Istedgade eller Vesterbrogade, og du finner butikker i hopetall. 

 

 

Hygge er en opplevelse!

Hygge finner du helt klart i Tivoli også. Så snart du går inn gjennom porten til den gamle vakre hagen, glemmer du byens støy og mas. Se København fra toppen av Golden Tower, ta en romantisk tur på Balloon Vineyards, eller prøv en av verdens eldste, fungerende rullebanespor. Avslutt dagen med en deilig middag på en av de mange restaurantene i hagen.

Våre hoteller med masse av "hygge" faktor!

Vil du bo i hjertet av København? Bo hos oss på Scandic Copenhagen ved innsjøene, og vær nær alle attraksjonene, offentlig transport og langt unna hverdagen. Eller hva med å bo ved vannet - Copenhagen Channel? Her kan du velge Scandic Front som har fantastisk utsikt til operahuset og det ligger kun fem minutters gange fra kjøpesenteret Strøget i København.

Nyt oppholdet i København!