Tusenfryd og nærliggende hoteller

Ta med deg barna, vennegjengen eller barnebarna til Oslos største fornøyelsespark i sommer. Her finner du noe for alle aldre. Kombiner besøket med en overnatting på et av våre familievennlige hoteller i nærheten av Tusenfryd.

Garantert en suksess for store og små

Norges største fornøyelsespark, med over 30 spennende attraksjoner, morsomme spill og en rekke butikker og spisesteder.

TusenFryd har attraksjoner tilpasset alle aldersgrupper, deriblant berg- og dalbaner og karuseller, tømmerrenne, radiobiler, lekestativer og mye mer.

I Barnas Fryd og Frydskogen er det egne attraksjoner for de aller minste barna. Om sommeren er BadeFryd åpent med store sklier, basseng og plaskeområdet.

Tusenfryd ligger 20 kilometer sør for Oslo sentrum. Det er gode parkeringsmuligheter. Vi tilbyr flere hoteller nær Tusenfryd. Hvis du bor på Scandic Byporten eller Scandic Oslo City er buss et godt alternativ da bussterminalen kun er 450 m unna hotellene. Her tar du busslinje 505(plattform 41) til Tusenfryd. Tar du toget fra Oslo S, må du gå av på Ski stasjon og ta busslinje 521 til TusenFryd.

Når du bor på et av våre hoteller i Oslo sentrum har du gåavstand til tog og buss. Vi rer sengen for deg og ønsker dere velkommen tilbake etter en dag med fart og spenning.