Våre hoteller i sentrale Stockholm

Vi har 11 hoteller i sentrale Stockholm. Hvert hotell er et godt valg hvis du ønsker å bo i komfortabel avstand fra de fleste attraksjoner. Det er lett å komme seg rundt med offentlig transport og finne den beste shoppingen. Ta en spasertur tilbake til hotellet etter å ha utforsket nattelivet.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Pulserende byliv

Ro og storbypuls – finn ditt favorittsted i byen

Nyt roen ute på Djurgården med nærhet til Skansen friluftsmuseum, Vasa Museum og Gröna Lund fornøyelsespark. Våkn opp og nyt en deilig frokost før du tar turen ut i den pulserende byen full av restauranter, kaféer og shopping. Gjør deg klar for nattens utskeielser på Stureplan. Når dagen er over, kan du legge deg i de myke sengene våre og få en god natts søvn etter en begivenhetsrik dag.

Bli imponert over svensk mote

I tillegg til attraksjoner og underholdning tilbyr Stockholm shopping i verdensklasse. Start shoppingturen på de store varehusene og beveg deg videre til det eksklusive shoppingområdet i og rundt Biblioteksgatan. Eller hva med de mindre og mer bohemske butikkene på Södermalm eller i Gamla Stan? Hva du enn velger, så er du nær våre sentrale hoteller.