Hoteller i Stockholm sentrum

Hvis du ønsker å bo på et av våre hoteller i Stockholm sentrum, har du 14 å velge mellom. Hvert av dem ligger nær offentlig transport, byens beste shopping og Stockholms spennende underholdning. Uansett hvilket hotell du velger, vil du være innen gangavstand fra alt den svenske hovedstaden har å tilby.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Spenningen av storbyen

Ro og spenning

Nyt roen ute på Djurgården med nærhet til Skansen friluftsmuseum, Vasa Museum og Gröna Lund fornøyelsespark. Våkn opp i hjertet av byen blant restauranter, kaféer og nattklubber på Stureplan. Eller nyt en god natts søvn etter en dag med avslappet sosialisering med lokale innbyggere.

Shopping i verdensklasse

I tillegg til attraksjoner og underholdning tilbyr Stockholm shopping i verdensklasse. Kanskje du ønsker å sjekke ut et av byens store varehus, eller kanskje mer luksuriøs shopping rundt Biblioteksgatan. Eller hva med de mindre og mer bohemske butikkene på Södermalm eller i Gamla Stan? Hva du enn velger, vil du ikke være langt fra et av våre sentrale hoteller.