Webrabatt - alle dager

Det finnes mange nettsider hvor du kan bestille hotellrom, men det er bare på vår egen hjemmeside du alltid får den beste prisen - opptil 25 % rabatt.Berømt skulptur på Kurfürstendamm i Berlin

For å være sikker på at du alltid får den beste romprisen bør du bestille rommet ditt her hos oss, på våre nettsider. Da kan du spare opptil 25 % på ditt neste hotellopphold.

Se etter våre Save priser når du søker hotellrom, det er de laveste prisene og de finnes tilgjengelig på alle våre Scandic hotell i 6 land – alle dager, året rundt. Reservasjoner i denne kategorien kan ikke refunderes, endres eller avbestilles.

Som medlem av vårt lojalitetsprogram, Scandic Friends, kan du i tillegg tjene poeng hver gang du bor hos oss, og som vanlig bor alltid barn under 13 år gratis på alle Scandic hoteller (gjelder i familirom og på rom med plass til flere enn to personer).

Velg mellom alle våre 280 hoteller med sentral beliggenhet i Nordens største byer.

I spesielle kampanjeperioder kan andre tilbud være tilgjengelige. I helger og på helligdager får Scandic Friends 20 % rabatt på oppholdet.

Hva er inkludert?

  • Hotellovernatting
  • Stor frokostbuffet (ikke inkludert på Scandic i Tyskland og Polen, i tillegg til på noen av våre signatur hoteller i Norge og Sverige. Her kan frokost bestilles mot et tillegg).
  • Gratis WiFI
  • Alle de vanlige Scandic-godene
  • Barn under 13 år bor uten kostnad i voksnes rom (gjelder i familirom og på rom med plass til flere enn to personer)

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online! Du trenger ingen bookingkode. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn dine ønsker i bookingmodulen og så klikk "Se rom og priser". Du vil omgående få beskjed om det er ledige rom tilgjengelig.

Tilbudet gjelder

Alle dager, hele året!

Det med liten skrift
Bestill "save" som er vår webpris og beste pris online i bestillingsøyeblikket. Bestilling kan skje til og med ankomstdagen. Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Beløpet belastes kredittkortet ved bestilling. Prisen er kun tilgjengelig ved bestilling via Scandics hjemmeside og mobilside ved ledig kapasitet. Frokost er ikke inkludert på Scandic i Tyskland og Polen, i tillegg til på noen av våre signatur hoteller i Norge og Sverige. Her kan frokost bestilles mot et tillegg. Dersom du er medlem i Scandic Friends tjener du poeng på overnattingen. 
Policies