Bonusnetter til redusert poengpris

Nå kan du bestille en bonusnatt til redusert poengpris på mange av våre hoteller i Norden. Sørg for å bruke poengene dine til å utforske en ny by eller et nytt land.

Bruk poengene på en god natts søvn

Når kan jeg bo?

På utvalgte hoteller i:

Hvordan bestiller jeg?

  • Kan bestilles fra og med nå
  • Bestill på vårt nettsted eller app ved å klikke av for "Bestill med bonusnatt" eller via call center

opphold i mars

Norge

10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Holberg, Oslo Kun et steinkast fra kollektivtransport og i gangavstand til sentrum. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å oppleve bylivet – eller om du er på forretningsreise i Oslo.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Svolvær Med spektakulær landskap og vakker natur er dette hotellet for deg som vil oppleve Lofoten på sitt beste.
15 000 poeng (vanlig 30 000)
Scandic Torget Bergen Hotellet er nyrenovert og ligger i hjertet av Bergen sentrum. Like utenfor hotellet ligger Fisketorget, Bryggen og Fløyen. 

Sverige

5 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Umeå Syd Når du bor hos oss, kan du svømme i bassenget og slappe av i badstuen. Om kvelden kan du nyte en deilig middag i hotellrestauranten vår.
10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Star Sollentuna, Stockholm Når du bor hos oss på Scandic Star Sollentuna, er du nær vakker natur på Edsviken, perfekt for deg som ønsker å gå eller jogge en tur.
Scandic Örnsköldsvik Nyt deilige retter i restauranten eller noe godt å drikke i baren. Tren i treningsrommet, svøm noen lengder i innendørsbassenget eller slapp av i relax-avdelingen med badstue.
Scandic Skellefteå Bo på det nyrenoverte hotellet vårt, og ha villmarken rett rundt hjørnet og bylivet rett utenfor døren. 
Scandic Star Lund På Scandic Star Lund, i hjertet av Skåne, har vi skapt vår helt egen piazza, inspirert av de lokale markedene i Skåne.

Danmark

10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Sydhavnen, København Hotellet har perfekt beliggenhet, enten du er på utkikk etter et moderne konferansehotell, eller et sted å ta med familien. Herfra har du enkel adgang til de mest populære attraksjonene i København.
Scandic Eremitage, København Bo i Lyngby sentrum, en sjarmerende by bare 13 km fra København. 

Finland

5 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Kouvola Et komfortabelt hotell med utmerket beliggenhet nær Kouvola togstasjon og byens tjenester. Her vil du sove godt og nyte god service.
10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Rosendahl, Tampere Et koselig konferansehotell med vakker beliggenhet ved en innsjø, nær Tampere sentrum og Särkänniemi fornøyelsespark.
Scandic Seinäjoki Dette koselige, fullservicehotellet ligger i sentrum av Seinäjoki, nær togstasjonen. Du får en god natts søvn i stille og flotte rom. 
Scandic Mikkeli Komfortabelt og sjarmerende hotell med innendørsbasseng i sentrum av Mikkeli. Hotellet er det perfekte stedet å bo når du ønsker å sove bedre og benytte hotellets praktiske beliggenhet
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Kaisaniemi, Helsinki Et komfortabelt og koselig hotell i sentrum, og det vennlige personalet sikrer et avslappende opphold.

Det med liten skrift
Les mer om vilkårene når du skal bestille en bonusnatt. Bonusnetter bestiller du på vårt nettsted, i appen eller via call center.