Bonusnetter til redusert poengpris

Nå kan du bestille en bonusnatt til redusert poengpris på mange av våre hoteller i Norden. Sørg for å bruke poengene dine til å utforske en ny by eller et nytt land.

Bruk poengene på en god natts søvn

Når kan jeg bo?

På utvalgte hoteller i:

Hvordan bestiller jeg?

  • Kan bestilles fra og med nå
  • Bestill på vårt nettsted eller app ved å klikke av for "Bestill med bonusnatt" eller via call center

opphold i januar

Norge

10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Bodø Bo sentralt i Bodø nær havet og sentrum. Opplev nordlys og naturopplevelser i verdensklasse. 
Scandic Holberg, Oslo Hotellet er perfekt for deg som ønsker å kunne bruke beina for å oppleve bylivet – eller om du er på forretningsreise i Oslo.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Neptun, Bergen Med sentral beliggenhet tilbyr dette hotellet en av Bergens største samlinger av kunst og et bredt utvalg underholdnings- og showpakker.
20 000 poeng (vanlig 40 000)
Scandic Stavanger Park Bo komfortabelt i store rom med høy standard midt i sentrum. Ideelt for forretningsreisende som ønsker god arbeidsplass, og samtidig perfekt for helgeturer og familier.

Danmark

8 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Søderborg Bo i vakre omgivelser 3 km fra Sønderborg sentrum og nær attraksjoner som Universe og Dybbøl Mølle. Hotellet har basseng, squashbane og treningsrom. 
10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Hvidovre, København
Dra nytte av muligheten til å slappe av i bassenget vårt, eller nyte et deilig måltid i den uformelle restauranten vår.

Finland

5 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Hyvinkää Et hyggelig hotell med den beste beliggenheten i sentrum av Hyvinkää. Nyt allsidige tjenester og en god natts søvn i de freshe rommene våre.
Scandic Kotka Et velholdt hotell ved E18. Beliggenhet i fredfylte omgivelser, med shoppingmuligheter i nærheten. 
Scandic Siuntio Et sted for ro og velvære i Siuntios vakre naturlandskap, mindre enn én time fra Helsinki. Slapp av og få ny energi i relax-avdelingen vår med basseng og badstuer.
10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Laajavuori, Jyväskylä Et innbydende konferanse- og spahotell i det majestetiske landskapet i Jyväskylä. Du kan se frem til god service og dilig mat i restauranten.
Scandic Tampere Hämeenpuisto Et stilfullt hotell med super beliggenhet og alt du trenger. Nyt den vennlige servicen og en god natts søvn på det fredfylte hotellet.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Kaisaniemi, Helsinki Et komfortabelt hotell i sentrum av Helsinki. Det er et koselig hotell, og det vennlige personalet sikrer et avslappende opphold. 

opphold i februar

Norge

10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Alta Rett utenfor døren finner du Norges vakreste naturopplevelser. Prøv en hunde- eller reinsdyrsledetur eller besøk Nordlyskatedralen.
Scandic Sørlandet, Kristiansand

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter og har et spennende matkonsept. Hotellet ligger rett ved Dyreparken, Sørlandssenteret og IKEA.

Scandic Flesland Airport, Bergen Hotellet tilbyr 300 moderne rom er designet med komfort, fleksibilitet og funksjonalitet i tankene. Prøv vår spennende restaurant Popolo, et konsept bygget på de italienske Osteriane.
Scandic Holberg, Oslo Hotellet er perfekt for deg som ønsker å kunne bruke beina for å oppleve bylivet – eller om du er på forretningsreise i Oslo.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Ålesund Besøk byen som er blitt kåret til Norges vakreste, kjent for sin unike arkitektur i jugendstil. Vårt sentrale hotell har en ideell beliggenhet for å utforske byen. 

Sverige

5 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Kungens Kurva, Stockholm Slapp av i badstuen eller massasjestolen, svøm i innendørsbassenget eller tren i treningsrommet. Fyll opp tallerkenen i vår restaurant.
10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Örnsköldsvik Nyt deilige retter i restauranten. Tren i det moderne treningsrommet, svøm noen lengder i innendørsbassenget eller slapp av i relax-avdelingen med badstue.
Scandic Växjö Svøm i innendørsbassenget og nyt et deilig måltid på Köksbaren eller noe godt å drikke i lobbybaren.

Danmark

10 000 poeng (vanlig 20 000)
Scandic Bygholm Park, Horsens Opplev en ekte herregård. Over hele hotellet får du den spesielle atmosfæren og sjarmen som kjennetegner stedet.
15 000 poeng (vanlig 30 000)
Scandic Copenhagen Sentralt beliggende, moderne hotell med imponerende utsikt over innsjøene og Københavns skyline.

Finland

5 000 poeng (vanlig 10 000)
Scandic Hyvinkää Et hyggelig hotell med den beste beliggenheten i sentrum av Hyvinkää. Nyt allsidige tjenester og en god natts søvn i de freshe rommene.
Scandic Kotka Hotellet utgjør en praktisk base for turen din – enten du er på gjennomreise eller ønsker å utforske det denne havnebyen har å tilby.
Scandic Siuntio Et sted for ro og velvære i Siuntios vakre naturlandskap, mindre enn én time fra Helsinki.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Vaasa Du vil garantert nyte oppholdet i våre rom, enten du foretrekker et rom med badstue eller boblebad, kan du velge et rom som passer deg fra det omfattende romtilbudet vårt.
Scandic Kaisaniemi, Helsinki Hotellet er et avslappende sted for en pause fra byens liv og røre. De komfortable og romslige rommene samt  tilfredsstiller alle behov.
Scandic Tampere Koskipuisto Et hyggelig hotell i sentrum av Tampere, ved Tammerkoski-stryket og Koskipuisto park. Herfra har du enkel adgang til alle byens tjenester. 

Det med liten skrift
Les mer om vilkårene når du skal bestille en bonusnatt. Bonusnetter bestiller du på vårt nettsted, i appen eller via call center.