Bonusnetter til redusert poengpris

Nå kan du bestille en bonusnatt til redusert poengpris på mange av våre hoteller i Norden. Sørg for å bruke poengene dine til å utforske en ny by eller et nytt land.

Bruk poengene på en god natts søvn

Når kan jeg bo?

På utvalgte hoteller i:

Hvordan bestiller jeg?

  • Kan bestilles fra og med nå
  • Bestill på vårt nettsted eller app ved å klikke av for "Bestill med bonusnatt" eller via call center

 

Opphold i juni

Norge

 

20 000 poeng (vanlig 40 000)  
Scandic Ishavshotel, Tromsø
Hos oss står du opp til fylkets beste frokost! Bo rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og nyt den fantastiske utsikten fra hotellet.
15 000 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Lerkendal, Trondheim Bo på et av Norges høyeste hotell og nyt en panoramautsikt fra 21. etasje ned på Lerkendal stadion. 

Sverige

5 000 poeng (vanlig 10 000)   
Scandic Infra City, Stockholm Hotellet ligger bare 15 minutter fra Arlanda Flyplass. Restauranten ligger i et åpent gårdsatrium med glasstak, omgitt av en tropisk hage med palmetrær og et fossefall. 

 

10 000 poeng (vanlig 20 000)  
Scandic Järva Krog, Stockholm Med kort avstand til Arlanda flyplass og kun 10 minutter med tog til sentrum av Stockholm, har hotellet den perfekte beliggenhet for kombinasjonen av park- og byliv.
Scandic Sundsvall City, Sundsvall Bo i hjertet av Sundsvall, med byens populære handlegate rett rundt hjørnet, og en kort spasertur fra Casino Cosmopol.

 

15 000 poeng (vanlig 25 000 og 30 000)  
Scandic Plaza Umeå , Umeå Nyt frokost, lunsj og middag i den utmerkede restauranten vår i første etasje og slapp av i relax-avdelingen i toppetasjen.
Scandic Kalmar Väst, Kalmar Ta en dukkert i innendørsbassenget vårt og slapp av i badstuen. Nyt god mat i restauranten vår Calmare Nyckel.


Danmark

10 000 poeng (vanlig 20 000)  
Scandic Sluseholmen, København Nyrenovert og fargerikt hotell, ikke mer enn fem kilometer fra København sentrum.

Finland

5 000 poeng (vanlig 10 000)  
Scandic Lahti, Lahti Hotellet nær Lahti sentrum har komfortable rom, utmerkede møtefasiliteter, treningsrom og relax-område med svømmebasseng.

 

10 000 poeng (vanlig 20 000)  
Scandic Waskia, Vaasa Et fredfylt hotell med vakkert sjølandskap i praktisk avstand fra sentrum av Vaasa.
Scandic Rosendahl, Tampere Et koselig konferansehotell med vakker beliggenhet ved en innsjø, nær Tampere sentrum og Särkänniemi fornøyelsespark.
Scandic Rukahovi, Ruka Et tradisjonelt, elegant fjellhotell med alle fasiliteter og den beste beliggenheten i Ruka.

 

12 500 poeng (vanlig 25 000)  
Scandic Koskipuisto Tampere, Tampere Et hyggelig hotell i sentrum av Tampere, nær Tammerkoski-stryket og Koskipuisto park. Du har enkel adgang til alle byens tjenester.Tyskland

Tyskland


30 000 poeng (vanlig 40 000)  
Scandic Frankfurt Museumsufer, Frankfurt Overnatt på nyåpnede Scandic Frankfurt Museumsufer, midt i hjertet av livlige Frankfurt, og nyt utsikten over Frankfurts skyline eller elven Main.


opphold i mai

Norge

12 500 poeng (25 000)  
Scandic Vestfjord Lofoten Et destinasjonshotell i vakre omgivelser, for aktive mennesker som ønsker en god seng å sove i.
Scandic Sandefjord Hos oss våkner du til Sandefjord sin beste hotellfrokost. Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til alt du trenger. 
   
15 000 poeng (vanlig 30 000)  
Scandic Oslo City Bo i nærhet til shopping, uteliv og restauranter. Ta trikken til Vigelandsparken eller gå en tur langs Karl Johan.
Scandic Solli, Oslo Bo sentralt på Solli plass på Oslos vestkant, med et yrende uteliv. Restauranten V Solli Bar & Spiseri har masse godt å tilby, 

Sverige

5 000 poeng (vanlig 10 000)  
Scandic Södertälje Slapp av i relax-avdelingen med basseng, badstue og trimrom før du hygger deg med aperitiff og middag i Restaurant Charlotta. 
Scandic Skogshöjd, Södertälje Spis godt i restauranten eller velg blant drinker og småretter i baren. Unn deg en avslappende stund i hotellets førsteklasses spa.
Scandic Umeå Syd Føl deg som hjemme i en avslappet atmosfære. Slapp av ved peisen i den komfortable lobbyen vår, eller svøm noen lengder i bassenget.
10 000 poeng (vanlig 20 000)  
Scandic Växjö Svøm i innendørsbassenget på Scandic Växjö. Nyt et deilig måltid på Köksbaren eller noe godt å drikke i lobbybaren.
Scandic Skellefteå Basseng, relax-avdeling og restaurant under samme tak, og shopping rett rundt hjørnet.
   
15 000 poeng (vanlig 30 000)  
Scandic Norrköping City Bo i hjertet av byen, med sentralstasjonen og shopping rett rundt hjørnet. Hold deg i form i treningsrommet vårt, eller lån en sykkel og kombiner mosjon med sightseeing. 

Danmark

15 000 poeng (vanlig 30 000)  
Scandic Hvidovre, København Føl deg hjemme på hotellet vårt. Vi ligger kun åtte kilometer fra København, og tilbyr en hyggelig, komfortabel atmosfære der du ikke kjenner jaget fra storbyen. 

Finland

5 000 poeng (vanlig 10 000)  
Scandic Kemi Et hyggelig hotell som dekker alle behov i sentrum av Kemi, ved sjøen. Hotellet er enkelt å nå, og alle byens tjenester er i nærheten. 
Scandic Hyvinkää Hyggelig hotell med den beste beliggenheten i sentrum. Nyt allsidige tjenester og en god natts søvn i de freshe rommene våre. 
Scandic Kajanus, Kajaani Hotellet ligger nær Kajaani sentrum ligger i vakre omgivelser ved elven, rett ved siden av Kaukavesi Watersport Centre.
   
10 000 poeng (vanlig 20 000)  
Scandic Waskia, Vaasa Et fredfylt hotell med vakkert sjølandskap i praktisk avstand fra sentrum av Vaasa. 
Scandic Hämeenlinna City Et koselig og allsidig hotell med den beste beliggenheten i sentrum. Nyt den livlige byen, komfortable rom og god service. 
Scandic Mikkeli Komfortabelt og sjarmerende hotell med innendørsbasseng i sentrum. 
Scandic Rosendahl, Tampere Et koselig konferansehotell med vakker beliggenhet ved en innsjø, nær Tampere sentrum og Särkänniemi fornøyelsespark.
12 500 poeng (vanlig 25 000)
Scandic Tampere Koskipuisto, Tampere Et stilfullt hotell med super beliggenhet og alt du trenger. Nyt den vennlige servicen og en god natts søvn på det fredfylte hotellet vårt.