Spesialtilbud i Sverige

Til våre lojale Scandic Friends-medlemmer! Du har ikke gått glipp av det «begrensede» hotelltilbudet vårt? Utvalgte Scandic-hoteller tilbyr dobbeltrom til SEK 750 per natt i en begrenset periode. Tilbudet er gyldig for bestillinger på to sammenhengende netter i helger. Hotellene oppdateres kontinuerlig gjennom året, så titt innom igjen her når du er ute etter en virkelig god pris.

Limited i Stockholm

Scandic Talk – fastpris SEK 750 per natt (standard dobbeltrom)

Hotellet vårt ligger i Älvsjö, bare få skritt unna Stockholmsmässan utstillingssenter. Bare 10 minutter til og fra byen. Nyt deilig mat i våre hotellrestauranter, eller noe godt å drikke i Top Talk Sky bar i 19. etasje.


Limited i Malmø

Scandic Kramerfastpris SEK 750 per natt (standard dobbeltrom)

Et moderne møtested hvor du bor i en historisk bygning fra 1878, med den livlige storbyen rett utenfor døren. Spis tradisjonell, svensk mat av beste kvalitet i restauranten, eller ta en kopp te på glassverandaen mens du nyter utsikten over Stortorget.


Hva er Limited?

En medlemsbonus for Scandic Friends der utvalgte hoteller er rabattert for helgebestillinger på minst to netter.

Hva er inkludert i Limited-tilbudet?

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online ved bruk av bookingkode HLIMITED.

Det med liten skrift
Begrenset-tilbudet er gyldig for bestilling på nett på utvalgte hoteller i Sverige. Gjelder for minst to netter, fredag til mandag. Fastpris på SEK 750 per natt i standard dobbeltrom. Prisen kan variere for andre romkategorier. Avhenger av tilgjengelighet på et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Barn under 13 år bor uten kostnad på rommet til voksne, i ekstraseng. Ekstrasenger avhenger av tilgjengelighet. Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling skjer under oppholdet. Frokostbuffet er inkludert.