Spesialtilbud i Sverige

Til våre lojale Scandic Friends-medlemmer! Du har ikke gått glipp av det hotelltilbudet vårt? Utvalgte Scandic-hoteller tilbyr dobbeltrom til SEK 750 per natt i en begrenset periode. Tilbudet er gyldig for bestillinger på to sammenhengende netter i helger. Hotellene oppdateres kontinuerlig gjennom året, så titt innom igjen her når du er ute etter en virkelig god pris.Unikt tilbud for scandic friends

Her finner du våre beste priser. hotellene oppdateres fortløpende så hold utkikk her når du ønsker å bo i helger eller ferier til en veldig god pris.

Hva er Limited?

En medlemsbonus for Scandic Friends der utvalgte hoteller er rabattert for helgebestillinger på minst to netter.

Hva er inkludert i tilbudet?

Hvordan bestiller jeg?

Bestill online ved bruk av bookingkode HLIMITED.

 

 

 

Det med liten skrift
Tilbudet er gyldig for bestilling på nett på utvalgte hoteller i Sverige. Gjelder for minst to netter, fredag til mandag. Fastpris på SEK 750 per natt i standard dobbeltrom. Prisen kan variere for andre romkategorier. Avhenger av tilgjengelighet på et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Barn under 13 år bor uten kostnad på rommet til voksne, i ekstraseng. Ekstrasenger avhenger av tilgjengelighet. Bestillingen kan endres eller avbestilles frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling skjer under oppholdet. Frokostbuffet er inkludert.