Opplev Hamburg

Opplev Hamburg – uten å stresse med planleggingen. Vi tar oss av det. Reisepakken vår gir deg alt du trenger for en avslappet, kort reise.

Opplev Hamburg – den allsidige pakken for en bekymringsfri reise

Bestill en reisepakke innen 24. desember 2018, og la oss ta hånd om alt. Med dette eksklusive todagers oppholdet på Scandic Hamburg Emporio midt i sentrum av Hamburg, innfris alle ønsker. Nyt følgende under oppholdet som en del av pakken:

To-dagers opphold Inkludert frokost
Tre-retters middag* den første kvelden HHV-billetter til lokal offentlig transport

* kokkens valg

Hva er ellers inkludert?

Når er tilbudet gyldig?

Tilbudet er gyldig hver dag frem til 31. desember 2018, med forbehold om tilgjengelighet. Merk at du må bestille et todagers opphold for å dra nytte av dette tilbudet. Bestill alene eller med reisefølge, minst syv dager før ankomstdatoen.

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller på nett via denne siden minst én uke før ankomst, innen 24. desember 2018. Du trenger ingen bookingkode.

Det med liten skrift
Dette pakketilbudet er gyldig for opphold på Scandic Hamburg Emporio frem til 31. desember 2018, og kan bestilles frem til 24. desember 2018. Pakken inkluderer et opphold på to netter for én eller to personer inkludert frokost, treretters middag på ankomstdagen og en HVV todagers billett (per person) på vår flex rate, som automatisk belastes med daglig pris under bestillingsprosessen. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestilling avhenger av tilgjengelighet på hotellet. Dager med arrangementer og utstillinger er ekskludert. Reservasjoner kan endres eller avbestilles uten kostnad frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Deretter vil 90 % av hele oppholdet belastes. Les våre retningslinjer her.

De kombinerte reisetjenester som tilbys utgjør en pakkereise ihht. direktiv (EU) 2015/2302. Mer informasjon om sentrale rettigheter ihht direktiv (EU) 2015/2302.