Sjekk inn i påsken - spar 35 %

Sjekk inn på et av våre 85 hoteller i hele Norge og la oss fikse påskefrokosten. Bestiller du innen 9. mars kan du sikre deg rom alle dager i hele påsken til 35 % rabatt.

Hva er inkludert?

Når gjelder tilbudet?

  • Alle dager mellom 22. mars – 8. april

Hvordan bestiller jeg?

  • Bestill online - tilbudsprisene dukker opp når du søker alternative datoer
  • Må bestilles senest 9. mars!

Påsken er en perfekt anledning til å nyte vårsolen i en ny og spennende storby. Livlige kafeer og restauranter yrer av liv, og du kan fylle dagene med hyggelige opplevelser og nye inntrykk. 

Er det frisk luft og natur som frister mest i påsken bør du heller la våren synke inn fra en ruvende fjelltopp eller ved foten av en smaragdgrønn fjord. Uansett hva slags opplevelser du vil fylle påskeuken med kan vi mest sansynlig oppfylle ditt ønske.

Våre mest populære hoteller og destinasjoner

Foto: VisitOSLO/ Preben Stene, Oslo Vinter Park 

Oslo

Utvalgte favoritter

Bergen

Utvalgte favoritter


Trondheim

Utvalgte favoritter

Stavanger

Utvalgte favoritter

Det med liten skrift

Bestillingsperiode: Tilbudet er tilgjengelig til og med 9. mars 2018. Boperiode: Gjelder opphold alle dager i perioden 22. mars - 8. april. 

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og ved ledig kapasitet, på alle våre Scandic-hoteller i Norge. Prisen gjelder kun online bestillinger gjort på vår egen nettside. Bestilling krever forhåndsbetaling og kan ikke refunderes, endres eller kanselleres. Betalings- eller kredittkort debiteres i sammenheng med når bestillingen blir gjort. Frokost er inkludert (utenom i Tyskland og i Polen). Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Oppgi ditt medlemsnummer i Scandic Friends ved innsjekk.  

Reservasjonsbetingelser